AF&BM bestuur bedankt partners

14 november 2014
AF&BM bestuur bedankt partners

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) is hèt netwerk voor eindverantwoordelijke Food & Beverage professionals. Zij
organiseert hoogwaardige themabijeenkomsten en sociale evenementen voor haar 125 leden. Dit kan zij echter niet zonder de steun van haar 20 founding partners. Om de partners te bedanken voor deze steun en om een tipje van de sluier op te lichten van de plannen voor het volgende jaar nodigt de AF&BM ze één keer per jaar uit voor een exclusief founding partner evenement.

*Locatie jaargala 2015 bekend*
Inmiddels is het een traditie geworden om voor dit evenement een unieke locatie uit te kiezen. Dit jaar is de AF&BM partnerkaravaan afgereisd naar Den Haag met als bestemming in hartje Schilderswijk het Haags Openbaar Vervoer Museum. In de voormalige tramremise, die nu dienst doet als museum en evenementenlocatie, heeft het AF&BM bestuur haar partners ontvangen voor een korte presentatie: een terugblik op het afgelopen verenigingsjaar en een doorkijk naar volgend jaar. Met als klap op de vuurpijl de bekendmaking van de locatie waar het AF&BM jaargala in januari 2015 gehouden zal worden: het Tobacco Theater op de Nes in Amsterdam.

*Eten in Tramrestaurant Hoftramm*
Na de presentatie zijn de partners en bestuursleden op de tram gestapt. Nee niet zomaar een tram, maar Tramrestaurant Hoftrammm. Initiatiefnemer en eigenaar van dit unieke rijdende restaurant is Bobby van Galen. Hij heeft het AF&BM bestuur en haar partners gepassioneerd verteld over zijn unieke restaurantconcept dat met behulp van crowdfunding tot stand is gekomen. Aansluitend hebben de trampassagiers al rijdend door de binnenstad van Den Haag kunnen genieten van een culinair lunchmenu met de handtekening van topkok Pierre Wind, waarbij founding partner Vinites er uiteraard voor heeft gezorgd dat een bijpassend wijnarrangement niet ontbrak.

"*Meer lezen over de AF&BM? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=af%26bm&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws