BBB Maastricht, dé Bourgondische vakbeurs

1 september 2015
BBB Maastricht, dé Bourgondische vakbeurs

Op de BBB, de grootste horecavakbeurs van de Euregio (het gebied tussen Maastricht, Aken en Luik) vindt de vakbezoeker een compleet overzicht op het
gebied van food, non food en drinks & entertainment. Workshops, proeverijen en wedstrijden maken het programma van de Bourgondische BBB compleet.

*Binnenstad van Maastricht*
De BBB (5 t/m 7 oktober, MECC Maastricht) profileert zich als een intieme, gezellige en vooral Bourgondische beurs. Geheel in die stijl gaat het programma na sluitingstijd door in de historische binnenstad van Maastricht met tal van evenementen en proeverijen. Het genieten staat centraal. Zo’n 14.000 bezoekers van hotels, restaurants, cafés, bars, discotheken, lunchrooms, B&B, fastservice, catering, en de institutionele sector bezoeken de BBB, die samenwerkt met alle vooraanstaande horecamedia en branche/beroepsverenigingen, zoals KHN en Horeca Vlaanderen.

*Enkele highlights:*
• Nieuw dit jaar is het pop-up restaurant: een mobiel restaurant met een state-of-the-art keuken waar topchefs Herman den Blijker en Hans van Wolde de scepter zwaaien. Deze Nederlandse chefs zorgen voor een lunch op niveau tegen een aantrekkelijke prijs.
• Zes themapaviljoens: Food Village, Food Truck Plein, Trendstreet, Proefplein Speciaalbieren, Wijntheater en Place des Amis.
• Uiteenlopende wedstrijden, waaronder het NK Oestersteken, de voorronde van het NK Biertappen, de prestigieuze Columbus Trophy en spannende ookwedstrijden.
• Verschillende themadagen: op maandag 5 oktober het Euregionaal Hotel Symposium en op dinsdag 6 oktober de Lunchroomdag, de Cafetariadag en Dag van de Vlaamse Horeca.
• Folie Culinaire: gelijktijdig met de BBB vindt in MECC Maastricht Folie Culinaire plaats, het exclusieve vakevenement voor de internationale gastronomie. Drie dagen lang culinaire gekte met inspirerende kook- en productpresentaties door gerenommeerde koks uit binnen- en buitenland.

Meer informatie: "www.bbbmaastricht.nl":http://www.bbbmaastricht.nl/ en "www.folieculinaire.com.":http://www.folieculinaire.com/

Overig nieuws