Bekendmaking van de HorecaHelden

9 januari 2013
Bekendmaking van de HorecaHelden

Vandaag is het dan zover. De bekendmaking van de HorecaHelden 2013. Hans Steenbergen maakt vandaag de HorecaHelden in de vier categorieën bekend. Uiteraard zijn wij er ook bij.

*Echte horecamensen*
Vanaf 10 december kon er worden gestemd op de twaalf finalisten die gaan strijden voor de titel ‘HorecaHeld 2013’.
“Echte horecamensen, bij wie de horeca in het bloed zit. Ze doen hun werk met een ongekend enthousiasme en dragen hun beroepstrots uit naar gasten en collega’s”, zo luidde het juryoordeel over de twaalf finalisten. De Held met de meeste stemmen per sector wordt bekroond met de titel HorecaHeld 2013.

*Kanshebbers sector dranken en fastservice*
Jeroen Ketting (Wijnbar Antichic), Team Café Budde (Café Budde), Tugba Karakaya (McDonald’s), Paul Vivie (Van Gogh Frites), Mirco Bergink (Café Sprakel) en Laura van Renen (Villa Suikerberg) zijn de finalisten die kans maken op de titel ‘HorecaHeld 2013’.

*Kanshebbers sector restaurant en hotel*
Kees Lucas (Restaurant Millers), Wim Bos (Leerling Sterklas ROC van Amsterdam), Rex Dokter (Kameleon eten & drinken) uit de sector Restaurant en Pieter Oostveen (Hotel Van der Valk Vianen), Kristel Berendsen (Mercure Hotel Leidschendam) en Sayed Soliman (Hotel Pulitzer) uit de sector Hotel sluiten aan in de strijd om de titel ‘HorecaHeld 2013’.

De redactie is aanwezig en houdt u op de hoogte van de ontwikkelingen.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws