Conferentie voor studenten hotelscholen

22 september 2015
Conferentie voor studenten hotelscholen

Hotelschool The Hague organiseert van 5 tot 8 oktober 2015 de Hospitality Innovation Summit. Op deze meerdaagse conferentie komen
studenten van tien internationale hotelscholen samen voor workshops, lezingen en coachsessies van industrie professionals. De conferentie vindt plaats op de Amsterdam Campus van Hotelschool The Hague. Tijdens de Hospitality Innovation Summit worden onder andere de nieuwste trends in hospitality gepresenteerd, met afsluitend een student challenge.

*Vraagstuk*
De tien wereldwijde top hotelscholen worden ieder vertegenwoordigd door drie studenten. Zij krijgen een uitdagend vraagstuk voorgelegd, betreffende nieuwe ontwikkelingen in de industrie die van toepassing zijn op de hotelketens die aanwezig zijn op de laatste dag van de conferentie. Op deze finaledag zullen de studenten hun ideeën presenteren aan een groep top CEO's. Deze zullen de groepen studenten uitdagende vragen stellen en beoordelen om vervolgens een winnaar uit te roepen.

*Hotelscholen*
De participerende hotelscholen zijn Glion (Zwitserland), Les Roches (Zwitserland), Florida International University (VS), Emirates Academy (Dubai), Haaga Helia (Finland), Hoge Hotelschool Maastricht (Nederland), Kaohsiun University of Hospitality (Taiwan), AIMS (India), University of Stavanger (Noorwegen) en Hotelschool The Hague (Nederland).

*CEO's*
De groep van top CEO' en presidents die aanwezig zullen zijn bij de finale bestaat uit Gitta Brueckmann (area vicepresident van Marriott International), Michael Wale (managing director EMEA van Starwood Hotels & Resorts), Eric de Neef (executive vp en COO van Rezidor), Michael Levie (COO en founder van citizenM), Puneet Chhatwal (CEO van Steigenberger Hotels), Remy Rein (deputy director van BNP Paribas) en Steven Daines (CEO EMEA van Accor Hotels).

~Mirte Bouman~

Overig nieuws