'Contract Kurhaus staat recht overeind'

4 maart 2013
'Contract Kurhaus staat recht overeind'

Gezien de recente publicaties in de media over het Steigenberger Kurhaus Hotel, heeft Steigenberger Hotels AG de volgende verklaring afgegeven in een recent verzonden persbericht:

*Verklaring*
"Steigenberger Hotels AG, is de exploitant van het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen. Steigenberger Hotels AG exploiteert het Steigenberger Kurhaus Hotel sinds 1979 onder een management contract. Steigenberger Hotels AG voert het hotelmanagement, op basis van deze internationale horeca standaard vorm van contract, in opdracht van de eigenaar van het Kurhaus onroerend goed. Steigenberger Hotels AG zal haar verplichtingen blijven nakomen conform het management contract. Het hotel zal blijven opereren, zoals te doen gebruikelijk, en alle boekingen gemaakt voor individuele gasten, als ook conferenties en evenementen zullen doorgang vinden, zoals geboekt."

"Lees de eerdere berichtgeving van Hospitality Management over het Kurhaus en gerelateerd nieuws over Steigenberger en de luxe hotellerie":http://www.hospitality-management.nl/?q=kurhaus+scheveningen&x=zoeken.

~Frank Lindner~

Overig nieuws