Crowdfunding voor horeca Den Bosch

28 november 2014
Crowdfunding voor horeca Den Bosch

Zes ondernemers in Den Bosch slaan de handen ineen en gaan middels een crowdfundingactie gezamenlijk een bedrag van 245.000 euro
ophalen. Onder de deelnemers vinden we restaurant Het Strand en Mieters Coffee & Vintage.

*Onbeperkt opscheppen*
Restaurant Het strand bestaat inmiddels ruim 6,5 jaar en anders dan de naam doet vermoeden is het geen badlocatie. Onbeperkt opscheppen tegen een eerlijke prijs; dat is het motto van de zaak. Een kaart met pure en dagverse gerechten. Toegankelijk en lekker.

*25.000 euro*
Een nieuw interieur moet de beleving optimaliseren en zodoende heeft Paulus van den Hoven besloten om een crowdfunding actie op te zetten om de benodigde 25.000 euro binnen te halen. Particulieren kunnen een bedrag doneren, waarvoor ze dinerbonnen retour krijgen. Een leuke deal en hopelijk een groot succes.

*Tegenprestatie*
Restaurant Het Strand heeft voor (horeca)ondernemers een zeer speciale tegenprestatie want zij kunnen kiezen uit crowdfunding advies, workshops en begeleiding vanaf 250 euro tot 1000 euro. Een enorme korting op het normale crowdfunding programma van The 1200. Ondernemers kunnen ook alleen aan de workshop deelnemen voor 95 euro (excl. btw). Maandagavond 24 november en 8 december worden de (horeca) ondernemer crowdfunding workshops, met medewerking van Makro en Heineken, georganiseerd in Restaurant Het Strand. Het bedrag kan daar worden gepind of is per factuur te voldoen. Uiteraard kunt men ook investeren via de crowdfunding campagne op "www.crowdaboutnow.nl/hetstrand.":http://www.crowdaboutnow.nl/hetstrand De volledige bijdrage komt ten goede van de eerste horeca crowdfunding campagne van Den Bosch.

"MEER LEZEN OVER CROWDFUNDING? KLIK HIER!":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=CROWDFUNDING&x=zoeken

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws