Deli XL klaar voor Foodservice Fair

27 augustus 2013
Deli XL klaar voor Foodservice Fair

Van maandag 9 tot en met woensdag 11 september vindt de jaarlijkse Deli XL Foodservice Fair plaats. Dit jaar opent de beurs haar deuren onder het thema ‘Betrokken van bron tot bord’. Horecaondernemers treffen
op de Foodservice Fair bronverhalen uit de streek, tips en suggesties voor verantwoorde en lekkere keuzes en efficiënte, slimme en gemakkelijke oplossingen voor een gezonde en innovatieve bedrijfsvoering.

*Robert van Beckhoven en Ernest le Bouille*
Op de beurs in de Americahal in Apeldoorn presenteren zich ruim 160 specialisten, waaronder leveranciers en producenten, maar ook organisaties als MVO Nederland en de Week van de Smaak. Midden op de beursvloer staat het Deli Theater, waar dagelijks kooksessies en demonstraties worden gegeven. Zij kijken mee met toppers in het vak, zoals meester patissier Robert van Beckhoven en connaisseur Ernest le Bouille en proeven van de kookkunsten die vertoond worden in het naastgelegen restaurant. Bij het walking dinner dat daar geserveerd wordt, geeft Deli XL’s eigen culinaire adviseur Jan Willem Jagt dit jaar aandacht aan de finishing touch, zoals ideeën voor bordopmaak en smaakbeleving.

*Aanmelden*
Voor meer informatie over en toegang tot de Foodservice Fair 2013 kunt u terecht op "www.delixl.nl/foodservicefair.":https://www.delixl.nl/actueel/evenementenenworkshops/foodservicefair/fsfhomepagepreshow.jsp De beurs vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn en is maandag 9 september geopend van 11.00 – 21.00 uur en op dinsdag 10 en woensdag 11 september van 11.00 – 18.00 uur.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws