Verbond DiningCity en Sterwijnenthuis

30 januari 2013
Verbond DiningCity en Sterwijnenthuis

Wijnwebshop Sterwijnenthuis.nl en DiningCity gaan samenwerken. Doel van de samenwerking is om elkaars klanten diverse online voordelen te bieden, zoals eerder boeken tijdens De Restaurant Week.

*Toegevoegde waarde*
Dick Kremers van Sterwijnenthuis.nl: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking omdat wij natuurlijk veel gezamenlijke klanten hebben die van lekker eten en bijpassende mooie wijnen houden. Dit maakt beide formules sterker en biedt onze gezamenlijke klanten veel voordelen. Afgelopen jaren hebben zowel DiningCity als Sterwijnenthuis bewezen een vaste plek veroverd te hebben met hun vernieuwende concept. Daarnaast zien steeds meer marktpartijen, zoals restaurants, importeurs, en media dat wij een serieuze partij zijn die een toegevoegde waarde hebben in de wijnbranche."

*Proefdozen*
Beide partijen gaan het komende jaar samenwerken door onder andere elkaars klanten diverse online voordelen te bieden. Zoals de mogelijkheid tot vroeg boeken in De Restaurant Week en het aanbieden van speciale exclusieve proefdozen na afloop van de Restaurant Weken.

*Over de streep*
Zowel DiningCity als Sterwijnenthuis zijn er van overtuigd dat deze samenwerking de noodlijdende horeca positief kan helpen om klanten over de streep te trekken wat vaker een restaurant te bezoeken in deze recessie.

~Frank Lindner~

Overig nieuws