En nu is het welletjes!

2 november 2015
En nu is het welletjes!

Jawel. Het is zover! Eindelijk kunnen wij als horecaondernemers ongegeneerd 'terugklagen' richting onze gasten. Hoe vaak hebben we niet de virtuele
bittere pil moeten slikken van azijnpissers en zwartkijkers, die ons op verschillende reviewsites vaak ten onrechte zwart hebben gemaakt? Tijd voor een ludieke actie.

*Horeklaag*
Tijd voor een ludieke actie. Op "www.horeklaag.nl/":http://www.horeklaag.nl/ kun je als horecaondernemer geheel anoniem een zure (of minder zure) recensie over je vervelende gasten plaatsen. Want ja; naast alle leuke gasten heb je zo af en toe ook een wat minder leuke gast over de vloer. Waar er eerder geen goede manier was om van je af te bijten, is die er nu wel. Hulde.

*Voorbeeldje*
Even serieus... Er staan echt hele leuke reacties op de website. Zoals deze: "Gast drinkt een biertje, na een half uur staat het biertje er nog met nog 1 slokje erin. Hij roept me en zegt: ik wil een nieuw biertje van het huis, want er zit een vliegje in! Na een half uur, met 1 slok in het glas? En dan een nieuw biertje eisen? Echt niet!!"

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws