Eric Andersen F&B Professional Of The Year 2016

29 januari 2016
Eric Andersen F&B Professional Of The Year 2016

Na een zeer spannende finale heeft Eric Andersen de titel F&B Professional Of The Year in de wacht gesleept. De drie finalisten presenteerden
zich vorige week aan de jury, die bestaat uit juryvoorzitter Rein Rambaldo (Mama Kelly), Maarten Wessels (Wessels Trainingen), Paul Sprakel (Hospitality Management) en Bobby van Galen (winnaar ’15 en eigenaar van tramrestaurant Hoftrammm). Tijdens het jaargala van de AF&BM, dat vanavond plaatsvond bij Pullman Eindhoven Cocagne, werd de winnaar van 2016 bekendgemaakt.

*De drie finalisten:*

Eric Andersen | NHTV, Breda

Bram Brekelmans | Gustafson, Amsterdam

Tim Schimmel | Grand Hotel de Draak, Bergen op Zoom

*Winnaar Eric Andersen*
Na de stemprocedure op de website van Hospitality Management kwamen bovenstaande drie finalisten als besten uit de bus. Zij maakten zich daarna op voor de finale, die plaatsvond op 22 januari bij Mama Kelly in Den Haag. Eric Andersen was mede genomineerd voor F&B Professional of the Year, omdat hij in zijn functie als lector ‘zijn’ studenten van de NHTV een kijkje gunt in de trends en ontwikkelingen op de werkvloer. Niet alleen het feit dat hij deze nieuwe generatie op het gebied van Food & Beverage verbindt met de praktijk was reden om Eric te nomineren. Eric heeft in zijn carrière voorafgaand aan de NHTV jarenlang zijn F&B-sporen verdiend bij de Holland-Amerika Lijn en bij (toen nog) Dorint Eindhoven Cocagne. De jury prees zijn passie, die hij goed op leerlingen weet over te brengen. Ook de praktijkervaring die hij deelt met studenten woog mee bij de beslissing. Een waardig winnaar.



~Thijs Jacobs~

Overig nieuws