Zoover: Fletcher Hotels populairst

18 april 2014
Zoover: Fletcher Hotels populairst

Vandaag is Fletcher Hotels door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot populairste hotelketen van Nederland. Althans, volgens reisconsumenten die hun stem via Zoover uitbrachten. Zoover.nl
liet het Nederlandse publiek namelijk kiezen uit alle hotelketens die actief zijn in Nederland.


*175.000 stemmen*
Zoover is een belangrijke website voor vakantiebeoordelingen. Maar liefs 175.000 reisconsumenten brachten het afgelopen jaar hun stem uit. “Nederlandse reisconsumenten hebben van alle ketens het meest op Fletcher Hotels gestemd”, aldus Zoover.nl.

*Rob Hermans*
De CEO van Fletcher Hotels, Rob Hermans, heeft de glazen Zoover Award donderdagavond in ontvangst genomen. “Deze award is voor ons een hele belangrijke waardering van onze gasten. Van alle stemmers die op Zoover op een hotelketen hebben gestemd heeft Fletcher Hotels de meeste stemmen gekregen en daar zijn wij bijzonder trots op. Dit is een waardevolle erkenning van de kwaliteit die wij dagelijks in onze 61 hotels nastreven. Daar doen we het voor!”, aldus Rob Hermans.

*Over Fletcher Hotels*
Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen en de snelst groeiende van Nederland. De keten telt inmiddels 61 hotels. Vorig jaar is het nieuwe en bijzondere Fletcher Hotel Amsterdam geopend, gelegen in de lus van de rijkswegen A2 en A9. Afgelopen december is een hotel met bijbehorend landgoed in Renesse overgenomen en dit voorjaar ging na een grote metamorfose Het Kleine Café Aan De Haven in Huizen open. Fletcher Hotels richt zich op het drie- en vier-sterren segment, zowel voor de zakelijke als leisure markt. Het aanbod van Fletcher Hotels is gevarieerd, maar de hotels hebben één ding gemeen: ze liggen op de mooiste plekjes van Nederland.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws