Geberit

1 januari 2014
Geberit

Als mondiaal georiënteerde onderneming is de Geberit Groep de Europese marktleider in de sanitaire techiek. Sinds de oprichting in 1874 behoort het bedrijf tot de marktleiders van deze bedrijfstak en het geldt als een echte trendsetter op het gebied van complete sanitaire systeemoplossingen.

*41 landen*
Geberit heeft vestigingen in 41 landen. De focus ligt in de Europese hoofdmarkten met sterke groeimogelijkheden in Centraal- en Oost-Europa, Frankrijk, Groot-Brittannië, Scandinavië, Noord-Amerika, China, India en Zuidoost-Azië. De markten in Azië en Noord-Amerika worden bewerkt met producten die aan de regionale behoeften aangepast zijn. Voor dit doel zijn er lokale competentiecentra in Shanghai (China) en in Chicago (VS). De onderneming exploiteert 16 productielocaties in zeven verschillende landen. De belangrijkste productievestigingen bevinden zich in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk.

*van nieuwbouw tot renovatie*
Het productassortiment is zowel voor nieuwbouw als voor renovaties en moderniseringen ontworpen. Het omvat de productgebieden sanitairsystemen (installatiesystemen, spoelreservoirs en binnenwerk, automatische kranen en spoelsystemen, apparaataansluitingen, douchewc) en leidingsystemen (afvoer- en aanvoersystemen). Geberit producten zijn innovatief en milieuvriendelijk, hebben een lange levensduur en bieden een groot nut voor installateurs voor eindconsumenten. De onderneming heeft in het jaar 2011 in de 25 eigen opleidingscentra wereldwijd circa 30.000 installateurs, sanitairplanners en architecten opgeleid voor Geberit systemen en softwaretools.

*Core Business*
Focus op sanitaire techniek
Geberit zal zich ook in de toekomst blijven richten op de sanitaire techniek en daarbij gebruik blijven maken van de traditionele verkoopkanalen. Daarbij zullen wij ons concentreren op die segmenten in de sanitairbranche waar wij over diepgaande kennis en kerncompetenties beschikken. Binnen het geheel van de activiteiten staan sanitaire systemen en technologieën voor het watertransport in gebouwen centraal. Binnen dit segment bieden wij hoogwaardige, perfect op elkaar afgestemde en waterbesparende sanitaire technieken aan.



*Doelbewuste innovatiegerichtheid*
Een gestage optimalisatie en completering van het assortiment zijn van doorslaggevend belang voor het toekomstige succes van Geberit. Ons innovatieve vermogen is gebaseerd op het belangrijke onderzoek in disciplines zoals hydraulica, statica, brandveiligheid, hygiëne en akoestiek. De daaruit verworven inzichten worden toegepast in de ontwikkeling van producten en systemen die onze klanten profijt bieden.

*Bedachtzaam milieumanagement*
Milieuvriendelijkheid, efficiënte omgang met natuurlijke hulpbronnen en innovatieve denkwijzen zijn de sleutel tot een duurzame productie. Daarom heeft Geberit altijd al de productie gestaag verder ontwikkeld en de milieubelasting op een consequente manier gereduceerd. Met een zorgvuldig milieubeleid, een ambitieuze CO2-strategie en strenge doelstellingen.

*Bedrijfsgegevens*
Bedrijfsnaam: Geberit B.V.
Adres hoofdkantoor: Fultonbaan 15, 3439NE, Nieuwegein
Telefoon: 030-6057700
Fax: 030-6053392
Algemeen e-mailadres: "info.nl@geberit.com":mailto:info.nl@geberit.com
Website: "www.geberit.nl":http://www.geberit.nl



*Producten:*
AquaClean
AquaClean Sela
AquaClean 8000plus
Duofix
DuoFresh
Monolith
Monolith Plus
Sigma01
Sigma10
Sigma20
Sigma40
Sigma50
Sigma60
Sigma70
Sigma80
Omega
Wandafvoer

*Key Words:*
Douchewc, Bidet, Inbouwreservoir, Geurafzuiging, Bedieningsplaat, Douchewandgoot, Geberit

~PreferredHotelSuppliers~

Overig nieuws