Holiday Inn Express Utrecht open

31 augustus 2012
Holiday Inn Express Utrecht open

Holiday Inn Express Utrecht - Papendorp is vandaag geopend. Dit hotel is een project van Dutch Hotel Partners. In de nieuwste uitgave van Hospitality Management een exclusief interview met DHP.

*Meerdere projecten*
Het onlangs geopende Holiday Inn Express Amsterdam – South en het Holiday Inn Express Amsterdam – Sloterdijk Station en Holiday Inn Express Amsterdam – Schiphol zijn o.a. projecten van Ducht Hotel Partners.

*Holiday Inn Utecht*
Het hotel telt 118 kamers die allemaal uitkijken op de tuin of het binnenplein. Daarnaast beschikt het hotel over twee vergaderruimtes met een capaciteit tot veertig personen. Klaas-Jan Kos, general manager van het hotel: "Wij zijn erg trots op het nieuwe Holiday Inn Express Utrecht – Papendorp. Het is een modern en sfeervol hotel waar we onze gasten voor een scherpe prijs een uitstekende service, een goede nachtrust en een gratis ontbijt bieden. Het hotel heeft een koffiebar, een gratis draadloze internetverbinding en een 24-uurs business centrum."

De nieuwe Hospitality Management verschijnt 7 september en staat dan ook online. Houd de pagina "recente uitgaven":http://www.hospitality-management.nl/bladen.html in de gaten.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws