Interview Erwin Storm, Nederlands Kampioenschap Biertappen: waar let de jury op?

Interview Gijs Hendrikx, Theaterhotel Venlo: Ik heb nog geen nacht wakker gelegen

Hospitality Management 25 jaar, Hotel de l'Europe: Overleg is het halve werk

Hospitality Management 25 jaar, Van den Tweel Horeca Groep: 'Gewoon deurdonderen' (2006)

Interview Van der Valk Hotel Assen: Vreemde eend in de bijt

Interview: Het laatste christelijke hotel van Nederland gaat sluiten

De nieuwe Europese Hotelclassificatie

Spraakmakende interviews uit de 25-jarige geschiedenis van Hospitality Management

Interview: het hotel is de groeiparel van het bedrijf

Hospitality Management 25 jaar, European Hotel Management: 'Een beursnotering is een optie' (2006)

Interview: slapen in een industriële ruïne

Interview: een vakantiepark is net een hotel

Hospitality Management 25 jaar: Bestaansrecht Food & Beverage Manager ter discussie (1992)

Hospitality Management 25 jaar, Peter Verhoeven: Nederland is belangrijk voor Accor (2007)

Hospitality Management 25 jaar, Michel Geurts, Hotel Inntel: groeien met geduld en afgedwongen geluk (2002)

Hospitality Management 25 jaar, Hotel- en Leisuregroep Zuid-Nederland: 'We moeten een beetje oorlog voeren' (2013)

Hospitality Management 25 jaar, Ewout Cassee: 'Het was een chaos' (1999)

Hospitality Management 25 jaar: de 'grote drie' worden nog groter (2000)

Interview Gabriella Esselbrugge: hoe ga je om met Chinese gasten?

Hospitality Management 25 jaar, Malie Hotel Utrecht: Stabiel de volgende eeuw in (1999)

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: