Jules Thijssen nieuwe Director of Food & Beverage Château St. Gerlach

29 juni 2016 | Thijs Jacobs

Per 01 juli a.s. start Jules Thijssen in zijn rol als Director of Food & Beverage bij Chateau St. Gerlach. Jules Thijssen (33) is een geboren en getogen Limburger. Na zijn Bachelor studie aan de Hotel Management School Maastricht en Master aan ESADE Business & Law School heeft hij gewerkt voor Marriott en Crowne Plaza. Meest recentelijk in de rol van Director of F&B van het Crowne Plaza Brussels Airport.

Het Management Team onder leiding van General Manager Harmen Silver zal met Jules Thijssen en met de andere collega’s de ontwikkeling van Chateau St. Gerlach verder gestalte gaan geven waarbij het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve een belangrijk onderdeel zijn.

“Het mooie van gastvrij en Bourgondisch zijn, is dat het niet enkel een passie en beroep is, maar ook een levensstijl. Iedereen draagt dat uit op Chateau St. Gerlach en in de andere huizen van het familiebedrijf van Camille Oostwegel. Ik zie er met veel plezier naar uit om mijn carrie?re binnen deze onderneming door te zetten", zegt Jules Thijssen over zijn aanstelling.

De teams van Chateau St. Gerlach en Camille Oostwegel ChateauHotels & -Restaurants feliciteren Jules met deze benoeming en wensen hem veel succes in deze prachtige functie!

Overig nieuws

Economie Hotelbouwplannen Achtergronden
Waar letten banken op bij het financieren van hotels?

De gunst van de gast is voor een hotelier het hoogst haalbare. Maar daarna komt toch al snel de gunst van de bank: als er financiering nodig is voor een nieuw concept, nieuwe technologie of (nog) een eigen pand. ING, Rabobank, ABN AMRO en NIBC Bank investeren graag (zij het selectief) in de hoteller...

Slapen onder de sterren bij Floor17

Na de schaatsbaan vorig jaar en de curlingbaan afgelopen winter, komt Floor17 dit voorjaar opnieuw met een bijzondere attractie op het dakterras: “slapen in een doorzichtige air-bubble”. Van 12 mei tot 10 juni slaap je vanaf 270 euro per nacht onder de sterren op de 85 meter hoge rooftop...

Columns Sander Allegro
Column Sander Allegro: De paardenmestcrisis van 1894

Een samenleving die dreigt te bezwijken onder een dikke laag paardenmest. Dat was de essentie van de paardenmestcrisis van 1894 die het belangrijke effect van disruptors illustreert. Door het gestaag groeiende paard- en koetsverkeer in Londen - er waren eind 19e eeuw zo’n tienduizend rijtuigen...

Hotelbouwplannen
Visuals nieuwe hotelkamers van Landgoed Huize Bergen

Waar vroeger kassen vol tropische planten stonden wordt nu gebouwd aan de toekomst van Landgoed Huize Bergen in Vught. Een omvangrijk project, dat in drie fases wordt gerealiseerd. Fase 1, 39 tweepersoons hotelkamers, begint nu aan de eindsprint. Het bruist van activiteit in en om de nieuwe hotel...

Koninklijke onderscheiding voor voorzitter FNV Horecabond

Vandaag in de Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) te Almere is Ben Francooy, voorzitter FNV Horecabond, benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau door Franc Weerwind, burgemeester van Almere. Ben Francooy zet zich al jarenlang met passie en gedrevenheid in, voor niet alleen vakbondsleden, maa...

Amsterdam Events Toerisme
Koningsdag in Amsterdam drukbezocht door Italiaanse toeristen

Onderzoek van Expedia wijst uit dat Italianen, Engelsen en Amerikanen tot de meest oranjetoeristen behoren. Het aantal Nederlanders dat naar Amsterdam gaat om de verjaardag van de koning te vieren is daarentegen afgenomen: zij blijven dit jaar dichter bij huis. Expedia keek wereldwijd naar de vra...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: