Jules Thijssen nieuwe Director of Food & Beverage Château St. Gerlach

29 juni 2016 | Thijs Jacobs

Per 01 juli a.s. start Jules Thijssen in zijn rol als Director of Food & Beverage bij Chateau St. Gerlach. Jules Thijssen (33) is een geboren en getogen Limburger. Na zijn Bachelor studie aan de Hotel Management School Maastricht en Master aan ESADE Business & Law School heeft hij gewerkt voor Marriott en Crowne Plaza. Meest recentelijk in de rol van Director of F&B van het Crowne Plaza Brussels Airport.

Het Management Team onder leiding van General Manager Harmen Silver zal met Jules Thijssen en met de andere collega’s de ontwikkeling van Chateau St. Gerlach verder gestalte gaan geven waarbij het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve een belangrijk onderdeel zijn.

“Het mooie van gastvrij en Bourgondisch zijn, is dat het niet enkel een passie en beroep is, maar ook een levensstijl. Iedereen draagt dat uit op Chateau St. Gerlach en in de andere huizen van het familiebedrijf van Camille Oostwegel. Ik zie er met veel plezier naar uit om mijn carrie?re binnen deze onderneming door te zetten", zegt Jules Thijssen over zijn aanstelling.

De teams van Chateau St. Gerlach en Camille Oostwegel ChateauHotels & -Restaurants feliciteren Jules met deze benoeming en wensen hem veel succes in deze prachtige functie!

Overig nieuws

Achtergronden
Download de nieuwe Hospitality Management

De eerste Hospitality Management van 2017 is een feit! In de februari uitgave leest u interviews met Léon Dijkstra van Hampshire Hotels en Victoria Ruijs van Hotel Theater Figi in Zeist. Verder zijn er achtergronden over ontbijt, Airbnb en revenue management en PMS. Tot slot is er een verhaal...

opleiding
Hotelschool The Hague biedt beste HBO Master in Bedrijfskunde

De MBA in International Hospitality Management aan Hotelschool The Hague is door de Keuzegids Masters 2017 uitgeroepen tot beste HBO Bedrijfskunde Masteropleiding in Nederland. De Keuzegids noemt de éénjarige MBA een ‘topper’, vanwege de beste aansluiting op de beroepsprakt...

Economie cijfers
Sterke groei omzetcijfers horeca in 2016

De omzet van de Nederlandse Horeca steeg in 2016 met maar liefst 6,5 procent, ten opzichte van 2015. Dat blijkt uit cijfers die het cbs vandaag heeft gepubliceerd. De groei is de hoogste sinds 2000. Hotels, restaurants, snackbars en cafés hebben in het vierde kwartaal 0,9 procent meer omge...

Politiek Verkiezingen
Horeca & de verkiezingen: VVD

Op 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar deze verkiezingen heeft de redactie een vijftal stellingen bedacht over zaken die op dit moment spelen binnen de Horeca. Deze stellingen hebben we voorgelegd aan zes partijen die aan kop gaan volgens de peilingwijzer. Dit zijn PVV, VVD, D...

NH Hotels Golden Tulip
Albert Heijn komt met Hotelactie

Supermarktketen Albert Heijn komt een nieuwe spaaractie, waarbij klanten kunnen sparen voor voordelige hotelovernachtingen. Bij besteding vna 10 euro in de supermarkt krijgen klanten één Hotelzegel. Bij tien hotelzegels is de spaarkaart vol en krijgen klanten 50 procent kroting op de t...

Awards
Talent van de Toekomst krijgt nieuwe opzet

Er is een nieuwe opzet voor Talent van de Toekomst, dat op 10 april voor de zevende keer op rij wordt georganiseerd. Volgens de organisatie is er veel internationale interesse voor het evenement, wat heeft geleid tot een nieuwe opzet van het programma. Hierin wordt nog sterker een beroep gedaan op d...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: