PJZ Levens lanceert 'enorme innovatie'

9 oktober 2012
PJZ Levens lanceert 'enorme innovatie'

Op 29 oktober, de eerste dag van het Prikkel je Zintuigen-evenement, lanceert Levens Cooking & Baking Systems, een bijzondere 'enorme innovatie', aldus eigenaar Joris Levens.

*Apparatuur Levens*
In het Culinair Pretpark waar het Prikkel je Zintuigen-evenement plaats vindt, zal Levens op negen verschillende plaatsen hun professionele apparatuur demonstreren en workshops geven. "We geven bijvoorbeeld een masterclass inductie koken, laten zien wat je allemaal kunt doen met een combisteamer en er is een cursus bake off. In deze cursus laten we innovatieve producten van verschillende bake off leveranciers zien", vertelt Levens.

*Klap op de vuurpijl*
"We presenteren op 29 oktober een enorme innovatie. Een innovatie die op een professionele manier voedselbereiding gemakkelijker, preciezer, sneller en energiezuiniger maakt", aldus de eigenaar van de keukenleverancier.

*Prikkel je Zintuigen*
"Het worden drie professionele dagen waarbij bezoekers innovatieve workshops kunnen volgen en daarmee input krijgen voor bijvoorbeeld een nieuwe menukaart en kostenbesparing. Het wordt vooral een dag met diepgang waarbij de bezoeker erg wordt verrast."

*Inschrijven en gratis entree*
Op 29, 30 en 31 oktober opent de Cooking & Baking Plaza van Levens in Gilze haar deuren voor chef-koks en horecaondernemers uit de hotel-, restaurant-, (eet)café- en cateringbranche. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van dit nieuwste culinaire evenement. Via de "inschrijvingstool":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php kunt u zich inschrijven.

*Openingstijden*
Het Culinair Pretpark is geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Het ochtendprogramma begint om 9.30 uur tot 14.00 uur en het middagprogramma start om 12.30 uur tot 17.00 uur. Alle activiteiten staan in het teken om voor u als horecaondernemer uw zintuigen te laten prikkelen. Op een bijzondere en onvergetelijke wijze.

*Bijzondere ontvangst*
Zo wordt u al meteen verrast bij binnenkomst door een bijzondere ontvangst. U kunt inspiratie opdoen bij de organiserende bedrijven, Deli XL, Levens Cooking & Baking Systems en Mise en Place. Deze kennis kunt u vertalen naar innoverende oplossingen in uw horecaonderneming.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws