Louvre Hotels opent nieuw hotelcomplex

6 november 2015
Louvre Hotels opent nieuw hotelcomplex

Louvre Hotels Group opent begin volgend jaar een nieuw hotelcomplex in Indonesië. Het complex, bestaande uit onder meer luxe villa's
en een hotel, wordt gevoerd onder de merken Royal Tulip en Golden Tulip. Het complex wordt gebouwd in het hart van 's werelds grootste ecologisch themapark, Funtasy Island. Dit themapark is gevestigd op Batam Island, 16 kilometer van Singapore.

*341 villa's*
In 2013 is de samenwerking tussen Louvre Hotels Group en Funtasy Island ontstaan. In 2016 zal deze samenwerking zijn vruchten afwerpen, wanneer het complex wordt geopend. Het luxueuze hotelcomplex is ongeveer 30 hectare groot en bestaat onder andere uit 341 vijfsterren villa's die onder het Royal Tulip merk vallen. Daarnaast is er ook een Golden Tulip hotel met 183 kamers evenals een restaurant dat plaats biedt aan 260 gasten. Het hotelcomplex bevindt zich in 's werelds grootste ecologische park dat een totale oppervlakte van meer dan 328 hectare heeft.

*Over Funtasy Island*
Funtasy Island is goed bereikbaar vanaf Singapore, waar shuttle boten de bezoekers binnen 20 minuten over een afstand van 16 kilometer naar de locatie brengen. Funtasy Island biedt de bezoekers diverse wateractiviteiten aan en dompelt hen onder in de bewaarde flora en fauna van het eiland Batam. Volgens de ontwerpers is het park ontworpen in de sfeer van de film Avatar.

*Uniek*
"Wij verheugen ons erop om deel uit te mogen maken van dit project. Het is de enige in zijn soort en is dan ook meer dan enkel een resort. Het is een indrukwekkende en populaire bestemming voor Indonesiërs en toeristen vanuit de gehele regio. Qua accommodaties wordt er veel aangeboden; van villa's met zeezicht tot een all-inclusive hotel, diverse food outlets en een uniek themapark. Het is een voortreffelijk visitekaartje voor onze Royal Tulip en Golden Tulip merken in Zuidoost-Azië", aldus Mark van Ogtrop, managing director van Louvre Hotels Group Zuidoost-Azië.

~Christel Tuin~

Overig nieuws