Lynn van Rennes wint Thesis Award

26 maart 2015
Lynn van Rennes wint Thesis Award

Student Lynn van Rennes van de Hotel Management School Maastricht heeft vandaag "de Thesis Award":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/hotellerie-staat-niet-centraal-bij-thesis-award-19155/ gewonnen. Rennes
was één van de vijf kandidaten die kans maakte op deze felbegeerde award, die in het leven is geroepen om de industrie te laten zien waar studenten van hotelscholen mee bezig zijn. De Award werd bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst van De Association Dutch Hotel Management Schools die gehouden werd bij de Stenden University International Hotel Management in Leeuwarden.

*Juryrapport*
Het onderzoek van Lynn richt zich op de eisen waar aan moet worden voldaan om medewerkers van een multinational in de technologiesector te stimuleren om een gezond eetpatroon te ontwikkelen en te behouden in hun privéleven met behulp van een Toolbox. De Jury vindt dat de onderzoeksmethodiek goed geconstrueerd is en dat de persoonlijke leerdoelen goed zijn geformuleerd. Het thema van de scriptie, medewerkers aanmoedigen om gezonder te eten, is een actueel onderwerp waarvoor de scriptie twee concepten aanlevert die toegepast kunnen worden in veel verschillende industrieën. De concepten zijn innovatief en up-to-date en zijn toepasbaar op de laatste trends, technologische ontwikkelingen en de huidige problemen met betrekking tot obesitas. De scriptie is tenslotte goed geschreven en op een originele wijze gepresenteerd.

~Christel Tuin~





Overig nieuws