Maak kennis met verse vis van Makro

7 april 2014
Maak kennis met verse vis van Makro

Makro is leverancier van versproducten voor de horeca. Om u, als horecondernemer, kennis te laten maken met het verse visassortiment bieden zij u een "proefpakket":http://www.makro.nl/public/nl-makro/home/product-werelden/Gastro/proefpakket?icid=aanvraag_psuitgeverij boordevol verse vis aan. Het pakket heeft een
waarde van 25 euro en is te bestellen via "deze link.":http://www.makro.nl/public/nl-makro/home/product-werelden/Gastro/proefpakket?icid=aanvraag_psuitgeverij Let op: het pakket is enkel beschikbaar voor professionele horecaondernemers; u leest meer over de voorwaarden verderop in dit bericht.

*U kunt uw keuze maken uit drie proefpakketten:*



*Voorwaarden van de actie*
Wanneer u verantwoordelijk bent voor de inkoop van een horecabedrijf, kunt u deelnemen aan "de actie.":http://www.makro.nl/public/nl-makro/home/product-werelden/Gastro/proefpakket?icid=aanvraag_psuitgeverij U bent nog geen klant van Makro of u bent al wel klant van Makro, maar u koopt nog geen vis bij Makro. U ontvangt na aanvraag van het proefpakket de nieuwsbrief van Makro met scherpe aanbiedingen. De nieuwsbrief is op ieder moment opzegbaar. Het proefpakket verplicht u verder tot niets.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws