Marcel van Aelst ontvangt hospitality-award

6 november 2015
Marcel van Aelst ontvangt hospitality-award

Marcel van Aelst heeft gisteren de European Hospitality Foundation (EHF) award in ontvangst genomen, een prijs uitgereikt
door the Europese hospitality-industrie voor de uitzonderlijke bijdrage van Marcel van Aelst aan de hospitalitysector in Nederland en wereldwijd.

*Jarenlange toewijding*
"Ik ben trots om Marcel van Aelst te mogen eren met deze toonaangevende award binnen de hospitalitysector voor zijn bijdrage in de afgelopen jaren aan de ontwikkeling van toerisme in Europa en wereldwijd", zegt Susanne Kraus - Winkler, president van HOTREC en EHF. "Met deze award geven we erkenning aan de jarenlange toewijding van Marcel van Aelst en de vele resultaten die hij geboekt heeft binnen de toeristische sector in de afgelopen decennia", voegt Joan Gaspart toe, vice-president van EHF.

*Pioniersrol*
Marcel van Aelst heeft zijn hele leven gewijd aan hospitality en aan de ontwikkeling van toerisme in Nederland en andere landen zoals Oostenrijk, Denemarken, U.S.A en Japan. Naast zijn professionele carrière heeft hij zich ingezet voor de hospitalitysector door verschillende uiteenlopende functies te vervullen. Hij wordt ook geroemd om zijn pioniersrol op gastronomisch gebied.

*Over EHF*
De European Hospitality Foundation award wordt twee keer per jaar uitgereikt aan een persoonlijkheid die op een opvallende manier en voor een significant aantal jaar heeft bijgedragen aan de hospitality-industry. De EHF is in 2006 in het leven geroepen met als doelstelling om non-profit projecten gerelateerd aan HOTREC-activiteiten te financieren.

~Christel Tuin~

Overig nieuws