Martin Lindelauf is er weer!

20 september 2012
Martin Lindelauf is er weer!

Martin Lindelauf keert terug als hotelier. De man met een cv waar menigeen jaloers op is, is terug. In april ging hij aan de slag als managing director bij ITS RezExchange, onderdeel van Hotel Concepts.

*Vahstal*
Sinds juli is hij aan de slag gegaan met Vahstal groep om de exploitatie van het hotel, dat Vahstal groep heeft ontwikkeld, op te zetten. Deze tijd heeft Lindelauf gebruikt om zich te oriënteren.

*Hotel Amersfoort Centrum*
Nu blijkt dat hij met enkele zakenpartners de exploitatie van het in Amersfoort in aanbouw zijnde Hotel Amersfoort Centrum heeft verkregen. Het hotel telt 142 kamers, 8 multifunctionele zalen, een gezellige bar en een sfeervolle lobby en zal zich vooral richten op de zakelijke markt. De opening van het hotel is voorzien in begin 2013.


~Hotel Amersfoort Centrum~

*Grote namen*
Lindelauf denkt dat er nog voldoende rek in de markt zit voor een hotel van deze omvang in Amersfoort. Ondermeer NH Hoteles (114 kamers), Van de Valk (144 kamers), Regardz (88 kamers) en Campanile (67 kamers) hebben hotels in Amersfoort.

*Welke merknaam komt er op de gevel?*
Hierover wil Lindelauf kwijt dat hij gesprekken voert met diverse partijen. Met één partij is hij zelfs al in een vergevorderd stadium. Lindelauf is voornemens in zee te gaan met het merk Mercure, van Accor Hotels. “Kwestie van een paar weken”, aldus Lindelauf.

*Accor*
Accor heeft in Nederland 39 hotels, van het luxe- tot het budgetsegment: 1 Sofitel Legend - het prestigieuze Hotel The Grand Amsterdam-, 1 Pullman hotel, 1 MGallery hotel – The Convent Hotel Amsterdam, 9 Novotel hotels, 13 Mercure hotels, 12 ibis hotels, 1 ibis Styles hotel en 1 ibis budget.

Houd de website van Hospitality-Management.nl in de gaten, want binnenkort meer nieuws hierover. Via deze "link":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/martin-lindelauf-naar-rezexchange/ leest u over de eerdere overgang van Martin Lindelauf naar RezExchange en via deze "link":http://www.hospitality-management.nl/bladen.html kunt u de decembereditie van Hospitality Management downloaden, waarin een exclusief interview met Martin Lindelauf is opgenomen.

Overig nieuws