Meuffels interim directeur SVH

5 juni 2013
Meuffels interim directeur SVH

Het bestuur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca heeft John Meuffels aangesteld als interim directeur. Hij moet vaststellen welke producten en diensten van SVH nog toekomst hebben nu
het Bedrijfschap Horeca & Catering binnenkort wordt opgeheven. Ook werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) trekt zich per 2014 terug uit de Stichting. Tot de opdracht Meuffels behoort ook het in kaart brengen en uitvoering geven aan de personele gevolgen die dat voor de organisatie heeft.

*Samenwerking is een optie*
Meuffels: "Ik ga eerst onderzoeken of en welke mogelijkheden er zijn om onderdelen van de activiteiten van SVH te behouden voor de branche, in welke vorm dan ook, zelfstandig of in samenwerking met derden." Tot 1 januari 2014 blijft SVH horecaleerlingen, -medewerkers, -ondernemers en -opleiders ondersteunen met alle producten en diensten.

*Producten en diensten*
Deze producten van en voor de horecasector komen onder andere in het geding. Alle overige diensten kunt u nalezen op "svh.nl.":http://www.svh.nl/nieuws/3-juni-start-john-meuffels-als-interim-directeur-bij-svh/
• Horecasterren; de wervingscampagne om jonge mensen te interesseren voor een beroepsopleiding en een loopbaan in de Horeca.
• Horecahelden; de campagne waarmee de beroepstrots wordt bevorderd.
• SVH Meestertitels; het uithangbord voor de sector waarmee direct duidelijk wordt dat een succesloopbaan binnen de horeca mogelijk is. De erkenning voor vakmanschap.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws