Michiel Meier Mattern nieuwe voorzitter ONCE

14 april 2016
Michiel Meier Mattern nieuwe voorzitter ONCE

ONCE (Officieel Netwerk Catering & Events) heeft een nieuwe bestuursvoorzitter: Michiel Meier Mattern. Hij neemt deze functie over van
Wim Wiersma. Dit is tijdens de algemene ledenvergadering van afgelopen maandag besloten.


~Wim Wiersma~

*Wim Wiersma*
De huidige voorzitter van ONCE, Wim Wiersma, heeft 5 jaar aan het roer gestaan van dit netwerk. Wim is benoemd als voorzitter op 25 januari 2011. Binnen het bestuur van ONCE heeft Wim veel betekend voor de groei en ontwikkeling. Een aantal van de hoogtepunten die hij heeft mogen aansturen zijn het 10-jarig bestaan van NVEP in december 2011, de verandering van NVEP naar ONCE in april 2012 en het ‘ONCE in a Year Event' tijdens de Gastronomiebeurs in Utrecht in november 2013. De leden hebben Wim bedankt voor zijn inzet en het luisterend oor, welke hij heeft geboden gedurende de jaren van het voorzitterschap.

*Food & Hospitality*
Vanaf 12 april 2016 zal Michiel Meier Mattern officieel intreden in de voorzittersfunctie. Michiel is vastberaden ONCE naar een hoger niveau te tillen. Hij is volgens de netwerkclub een expert op het gebied van Food & Hospitality, en heeft gewerkt voor onder andere; KLM Catering, Holland Casino en Bacardi Martini. De laatste 13 jaar heeft hij gefungeerd als DGA van Farm Fresh. Michiel heeft de wens om ONCE uit te bouwen tot een mooi en solide bouwwerk, met vele functionaliteiten. Met name het versterken van de onderlinge samenwerking tussen de cateraars en de Preferred Partners, staat hoog in het vaandel.

~Christel Tuin~

Overig nieuws