Motel One opent 9e hotel in Berlijn

7 november 2014
Motel One opent 9e hotel in Berlijn

Met de opening van Motel One Berlin-Leipziger Platz kent de Duitse hoofdstad nu negen vestigingen verspreid over de stad. In
totaal telt de Duitse budget designhotelketen Motel One 53 hotels in Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en België. Later dit jaar staan nieuwe vestigingen in Wenen en Londen gepland.

*Ligging*
De negende Berlijn-vestiging ligt aan het levendige en centraal gelegen Leipziger Platz. Het hotel maakt deel uit van een groot en nieuw winkelcentrum (LP 12 Mall of Berlin) tegenover de beroemde ‘Bundesrat’. Het Leipziger Platz ligt vlak naast het Potsdamer Platz, dat gekenmerkt wordt door het Sony Center vol bruisende horecagelegenheden. De receptie van het hotel komt op de begane grond, maar de rest van het hotel start vanaf de derde verdieping.

*Design*
Cultureel historische thema’s van het Leipziger Platz komen terug in het design van het hotel. Zo staat de locatie bekend om het vooroorlogse warenhuis Wertheim en de beroemde technoclub “Tresor” uit de jaren ’90. Fragmenten van deze historische herkenningspunten zijn straks terug te zien in het hotel. Motel One Berlin-Leipziger Platz krijgt 239 kamers met prijzen vanaf €82,95 per nacht voor eenpersoonskamers en €98,70 per nacht voor tweepersoonskamers. Ontbijten doe je hier voor €7,50 per persoon.

"*Meer lezen over Motel One? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=motel+one&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws