Motel One opent nieuwe hotels

8 juli 2014
Motel One opent nieuwe hotels

Na de feestelijke opening van de 50e vestiging van Motel One in Brussel nog geen maand geleden, staan nu alweer twee nieuwe openingen op de planning. De Duitse budgetdesign hotelketen gaat terug naar haar roots:
de twee steden Berlijn en Leipzig worden een Motel One hotel rijker. In augustus in Leipzig aan het statige Augustusplatz – een van de grootste pleinen van heel Duitsland – en in september in Berlijn aan het bruisende Leipziger-Platz. Motel One heeft de filosofie “Great design for little money” en richt zich op stedentrippers en zakenreizigers die op zoek zijn naar een centraal gelegen hotel met design en kwaliteit voor een scherpe prijs.

"Lees meer over Motel One":http://www.hospitality-management.nl/?q=motel+one&x=zoeken


*Leipzig*
Hoewel Leipzig al over een Motel One vestiging beschikt, krijgt de Oost-Duitse stad deze zomer opnieuw een vestiging aan het beroemde Augustusplatz. Het hotel ligt naast de Nikolaikirche en is slechts enkele meters verwijderd van vele culturele bezienswaardigheden zoals het bekende Opera House en de universiteit. Net als in de andere hotels van de Duitse keten kent Motel One Leipzig-Augustusplatz een One Lounge compleet met design loungeruimte en een ontbijtbuffet in stylish huiskamersetting. Het hotel heeft 180 kamers en prijzen vanaf €69,- per nacht voor eenpersoonskamers en vanaf €79,- per nacht voor tweepersoonskamers. Voor een vers ontbijt betalen gasten €7,50.

*Berlijn*
De Duitse hoofdstad Berlijn blijft bijdragen aan de explosieve groei van Motel One: in september wordt hier de 9e vestiging geopend, dit keer aan het levendige en centraal gelegen Leipziger-Platz. Het hotel maakt deel uit van een groot en nieuw winkelcentrum (LP 12 Mall of Berlin) tegenover de beroemde ‘Bundesrat’. Het Leipziger-Platz ligt vlak naast het Potsdamer Platz, dat gekenmerkt wordt door het Sony Center vol bruisende horecagelegenheden. De receptie van het hotel komt op de begane grond, maar de rest van het hotel start vanaf de derde verdieping. Cultureel historische thema’s van het Leipziger-Platz komen terug in het design van het hotel. Zo staat de locatie bekend om het vooroorlogse warenhuis Wertheim en de beroemde technoclub “Tresor” uit de jaren ’90. Fragmenten van deze historische herkenningspunten zijn straks terug te zien in het hotel. Motel One Berlin Leipziger-Platz krijgt 239 kamers met prijzen vanaf €79,- per nacht voor eenpersoonskamers en €94,- per nacht voor tweepersoonskamers. Ontbijten kunnen gasten ook hier voor €7,50.

"Lees meer over Motel One":http://www.hospitality-management.nl/?q=motel+one&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws