Nederland onderhandelt op pingelen.nl

12 juli 2013
Nederland onderhandelt op pingelen.nl

Nederland is een nieuwe en unieke marktplaats rijker. De allereerste marktplaats waar je online en realtime kan onderhandelen. Consumenten zijn immers steeds vaker op jacht naar de beste deal. Ze
oriënteren zich breed op verschillende kortingsites en weten de weg al te vinden naar veilingsites en groepdeal-sites. Nu kan een deal sluiten ook individueel, anoniem, veilig en snel.

*Thuis pingelen*
Pingelen hoeft niet alleen op vakantie, maar kan voortaan ook al thuis! Of het nu gaat om een dagje weg, weekendje erop uit, rondvaart met diner, relaxte massage, vakantie of een nieuwe camera, bij "Pingelen.nl":http://www.pingelen.nl bepaalt de consument de prijs die hij of zij bereid is te betalen. En samen pingelen we naar een mooie deal.



*Er komt niemand tussen*
"De consument is anoniem voor de aanbieder en pingelt gewoon vanuit de luie stoel, niemand die je ziet"zegt Eric Heijneman, samen met Stefan Denissen de oprichter van "Pingelen.nl":http://www.pingelen.nl. Je hebt in no-time een tegenbod van ons, dus alles gaat lekker snel. Er zijn bij ons ook geen kapers op de kust die je op het laatste moment overbieden. Als wij samen aan het pingelen zijn, dan komt er niemand tussen", vervolgt Heijneman.

*Extra verkoopkanaal*
"Pingelen.nl":http://www.pingelen.nl is voor de aanbieders een nieuw en extra verkoopkanaal, waardoor andere doelgroepen worden bereikt. "De aanbieder kan verschillende aanbiedingen publiceren op pingelen.nl, terwijl wij de verkoopprijs nooit publiceren", zegt Denissen. "De aanbieder genereert variabele marges door legitieme prijsdiscriminatie en verhoogt zo zijn omzet en winst." De onderhandelingen worden door pingelen.nl uitgevoerd; dat kost de aanbieder geen tijd. De aanbieder vaart er dus wel bij. Heijneman: “Wij doen al het werk voor de aanbieder en we hebben zoveel vertrouwen in dit concept dat we volledig Performance Based willen en kunnen werken. Een aanbieder heeft dus niets te verliezen.”

*Aanbod*
Het aanbod op pingelen.nl bestaat in eerste instantie vooral uit vrije tijd, toerisme en reizen. Daarnaast hebben we een categorie voor shopping met interessante producten. "De komende tijd willen we ons zoveel mogelijk richten op de uitbreiding van het aantal aanbiedingen, zodat we onze fans nog beter kunnen bedienen en meer kunnen verkopen voor onze aanbieders", zegt Heijneman. "Met de vakanties voor de deur, het festivalseizoen en de dagjes weg breiden wij ons aanbod snel uit."

Overig nieuws