Niek van den Adel Hotello of the Year

9 januari 2013
Niek van den Adel Hotello of the Year

Tijdens de HotelloTop op de Horecava is Niek van den Adel uitgeroepen tot Hotello of the Year. Hans Meyer en Ernest Lefebvre waren ook in de race voor de titel. Van den Adel kreeg de meeste stemmen.

*Ervaringsdeskundige*
Van den Adel heeft een eigen adviesbureau waarin hij zorginstellingen adviseert op het gebied van gastvrijheid. De oud-student van de Hotelschool Leeuwarden (2007) heeft recentelijk een verkeersongeluk gehad en is sindsdien gebonden aan een rolstoel. Op positieve wijze en met veel humor zegt hij in het filmpje waarin hij zich aan de aanwezigen in de zaal voorstelt dat hij met driekwart jaar revalidatie wel een zeer geschikte kandidaat is om de gastvrijheid in de zorg naar een hoger plan te tillen.

*Verdeling stemmen*
Van den Andel kreeg van de aanwezigen in de zaal haast de helft van de stemmen. Opgeteld bij de stemronde die via internet is gehouden kwam het winnende percentage op 38. Hans Meyer van HotelsAhead en bedenker van citizenM hotels (Hotelschool Den HAag 1993) kreeg in totaal 33 procent van de stemmen. Ernest Lefebvre (Hotelschool Leeuwarden 2001) van Wijncafé Ernest Lefebvre in Utrecht ontving 29 procent van de stemmen.


~Poleanne Vluggen, winnares van de wedstrijd in 2012, en presentator Hans Steenbergen reikten de prijzen uit~

De award wordt ieder jaar uitgereikt door HotelloTop aan de hotello die het meest succesvol is gebleken volgens mede-hotello’s. Dit jaar stond de award in het teken van het jaarthema van HotelloTop: ‘Success is a Moving Target’.

~Frank Lindner~

Overig nieuws