Nieuw DusitPrincess hotel op de Filipijnen

5 augustus 2015
Nieuw DusitPrincess hotel op de Filipijnen

Dusit International gaat zijn bereik in Azië uitbreiden en heeft een nieuw DusitPrincess-hotel aangekondigd in Cebu, op de Filipijnen. De opening van het
nieuwe hotel staat gepland in 2018.

*Bijna 300 kamers*
DusitPrincess biedt gasten een gastvrije en betaalbare accommodatie in de grote steden van Azië. Het nieuwe hotel in Cebu krijgt 295 kamers die gasten laten uitkijken over de stad en de oceaan. Daarnaast zal het hotel verschillende restaurants en zwembaden, maar ook winkels en kantoren bevatten.

*Belangrijk project*
Rustom Vickers, group director for development van Dusit International, is enthousiast over de nieuwe aanwinst. "Met zijn positie als belangrijke poort tot de zuidelijke Filipijnen en talloze toeristische attracties is het eiland in bloei van ontwikkeling", zegt hij. Ryan Bernard Go, voorzitter van de projectontwikkelaar Grand Land, Inc., heeft er vertrouwen in dat het bedrijf nog dit jaar met de bouw van het nieuwe hotel kan beginnen. "Dit is een van de belangrijkste projecten die we in Cebu hebben", aldus voorzitter Go.


~Vertegenwoordigers van Dusit International en Great Land, Inc. ondertekenen de overeenkomst.~

*Wereldwijde bekendheid*
Ryan Bernard Go zegt het toerisme uit te willen breiden in Cedu; daarom hoopt hij meer hotels en resorts te mogen ontwikkelen op het eiland. "We willen dat Cebu wereldwijde bekendheid krijgt en hopen dat ons bedrijf daar deel van uit gaat maken."

Overig nieuws