Nieuw platform voor revenue managers

27 februari 2015
Nieuw platform voor revenue managers

HSMAI Nederland start op donderdag 19 maart met de eerste van minimaal vier bijeenkomsten in 2015 van ‘RevenueProfs’: een nieuw platform
speciaal voor revenue managers in de gastvrijheidbranche. Hiermee haakt zij in op een in belang snel groeiende, maar als gevolg van nieuwe technologieën, ook snel veranderende discipline binnen de toeristische industrie in het algemeen en de hotelsector in het bijzonder.

*Laatste trends en ontwikkelingen*
RevenueProfs wordt hét netwerk voor professionals die actief zijn met- of verantwoordelijk zijn voor de ‘profit maximalisatie’ binnen hun organisatie. Naast het praktisch delen van kennis en ervaringen met collega-professionals zal de programmering van RevenueProfs zich focussen op het in kaart brengen van de laatste trends en ontwikkelingen i.s.m. marktleiders- en partijen als Google, TripAdvisor, Snapshot, Duetto, OTA Insight, Poweryourroom/Pricematch, Expedia, Booking, Trivago, Trust/SHS, Micros, Hotelconcepts en vele andere. Maar ook: een betere vind- en bereikbaarheid, het RM kostenaspect (steeds duurder wordende traffic en terugverdienmodellen) en eyeopeners met betrekking tot systemen en prijsstrategieën, Revpac, flash sales, conversie technieken, channel management & optimalisatie.

*19 maart: ‘De impact van online reputation op revenue’*
Een middag over de rol van het vertrouwen van de consument, de toenemende transparantie en directe invloed van beiden op de bottomline van iedere organisatie. Hoe in de huidige tijd van sociale netwerken, websites en andere methoden van directe communicatie, bedrijven zich constant bewust moeten zijn van hun reputatie en hoe deze positief te beïnvloeden. Gastsprekers zijn o.a. Olery, KLM en TripAdvisor.

Voor wie : Iedere ‘op actualiteit sturende’
revenueprofessional in de Nederlandse
gastvrijheidbranche
Wanneer : Donderdag 19 maart 2015
Waar : Royal Tropical Institute (Mauritskade
63, 1092 AD, Amsterdam)
Hoe laat : 14.00 – 17.15 (+ afsluitende
discussie- en netwerkborrel).
Ontvangst vanaf 13.30.
Kosten : Leden RevenueProfs: Gratis. Niet-
leden: € 125,- excl. BTW

Meer informatie vind je op "www.revenueprofs.nl":http://www.revenueprofs.nl/

"*Meer lezen over revenue management? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=revenue&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws