Nieuw talent bij Hotel Beaumont

20 augustus 2013
Nieuw talent bij Hotel Beaumont

Hotel Beaumont in Maastricht heeft met het aanstellen van nieuw talent versterking in huis gehaald voor het hotel en Harry's Restaurant. Linda Goutier (24) is aangesteld als F&B-Manager. Goutier is
afkomstig uit de Randstad. Ze heeft na het afronden van de koksopleiding ervaring opgedaan in de keukens van verschillende restaurants.

*Taken overnemen*
Nieuwsgierig naar de breedte van het horecavak heeft ze met succes nog een vervolgopleiding afgerond. Afgelopen jaar heeft Goutier gewerkt in Canada waarin ze zich heeft toegespitst op de afdelingen F&B en banquet sales. Goutier zal samen met het bedieningsteam, ontbijt,- en keukenteam de taken overnemen van Levy Smit die, na bijna vijf jaar werkzaam te zijn geweest als F&B-manager, een eigen horecabedrijf gaat beginnen.

*Ruime ervaring*
Kirsten van Herpen (31) is aangesteld als medewerker groepsreserveringen. Kirsten heeft ruime ervaring opgedaan binnen het vakgebied waaronder drie jaar op Mallorca en daarna één jaar in Andorra. Na het afronden van haar HBO opleiding Toeristisch Management, is zij meer dan zes jaar werkzaam is geweest als coördinator banquet sales bij Hotel Van der Valk Maastricht.

*Spik en span*
Valerie van Irsen (26) zorgt, samen met haar collega’s, er voor dat zowel Hotel Beaumont als Harry’s restaurant er iedere dag spik en span uit zien. Valerie is aangesteld als assistent hoofd huishouding en draagt samen met het hoofd huishouding zorg voor de dagelijkse leiding van de afdeling housekeeping.

Op de foto (vlnr): Linda Goutier, Kirsten van Herpen, en Valerie van Irsen

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws