Nieuwe algemeen directeur Joannes Hospitality

23 oktober 2015
Nieuwe algemeen directeur Joannes Hospitality

Marc van den Broek is onlangs aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van Joannes Hospitality. Hij volgt daarmee Klaas van Leengoed
op. Joannes Hospitality exploiteert twee hotels in Noord-Brabant: Landgoed Huize Bergen in Vught en Eigentijdserf in Westelbeers.

*Ervaring*
Van den Broek is afkomstig van Sandton Hotels, waar hij o.a. de rol van general manager heeft bekleedt van Sandton Eindhoven Centre en Sandton Château De Raay. Daarvoor heeft hij bij internationale hotelketens zoals The Ritz-Carlton en Hilton ervaring op gedaan.

*Projecten*
Van rustig opstarten was voor van den Broek geen sprake. "Bij beide hotels staan er mooie en uitdagende projecten op de planning. Bij Eigentijdserf, voorheen De Spreeuwelse Heide, zitten we midden in een restyling. Nieuwe samenwerkingsverbanden moeten worden vormgegeven en alle vergaderzalen, 70 hotelkamers en F&B-gebieden worden in fases heringericht", aldus Marc. Landgoed Huize Bergen geeft dit najaar nog haar feestlocatie het Koetshuis een geheel vernieuwde uitstraling.

*Motivatie*
Een extra motivatie voor Marc is het naar eigen zeggen sterke maatschappelijke karakter van de hotels. Met de opbrengsten uit Landgoed Huize Bergen en Eientijdserf worden via de Joannes Bosco Stichting projecten ondersteund die gericht zijn op jongeren in een minder gemakkelijke situatie.

*'Uitdaging'*
"Het is een mooie uitdaging om deze projecten en ideële doelen vervolgens weer in verbinding te brengen met onze gasten. Aankomende decembermaand start Landgoed Huize Bergen met een wensboom. Door middel van deze boom willen wij cadeauwensen van kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen onder de aandacht brengen. Samen met de Joannes Bosco Stichting, onze relaties en gasten willen wij deze wensen in vervulling laten gaan. Met deze wensboom kunnen wij als locatie zelf direct iets betekenen voor de regio Vught. Met succes wordt dit hopelijk volgend jaar ook in regio Oirschot gerealiseerd", vertelt Marc.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws