Nieuwe bar voor Amstel Hotel

27 februari 2013
Nieuwe bar voor Amstel Hotel

Het InterContinental Amstel Hotel krijgt dit voorjaar een nieuwe bar. Boven in het hotel komt in de plaats van businessclub De Amstel Club een moderne hotelbar die de naam A Bar draagt.

*Glocally*
In de nieuw te openen hotelbar brengt het hotel alles samen wat zo bijzonder is aan de stad en omgeving. Dit gecombineerd met wat momenteel te vinden is aan wereldwijde trends van mooie, eigentijdse cocktailbars in hotels als het Plaza Athénée en Royal Monceau in Parijs, The Connaught in Londen, de Clift in San Francisco, en Felix in The Peninsula Hong Kong.

*Knipoog*
Puur, fris en eenvoud zijn kernwoorden die straks ook in de regelmatig wisselende menukaart terug te vinden zijn. “De hoofdrol is weggelegd voor heerlijke producten uit het seizoen die hoofdzakelijk van onze lokale topleveranciers komen”, zegt general manager Anita Bos.
“Het is een knipoog naar de Scandinavische foodtrend, maar dan wel op basis van onze eigen prachtige streekproducten. Volledig aangepast aan onze geweldige lokale producten en historie zullen de presentaties van onze eigen recepturen u precies laten ervaren wat we bedoelen.”

*Pretentieloos*
Bos: “De naam van onze nieuwe bar, ‘A bar', bedacht en ontwikkeld door Nelleke Launspach van Business Class, is eenvoudig, fris, pretentieloos en toegankelijk. Het weerspiegelt precies wie we willen zijn."

A Bar opent in april de deuren voor de eerste gasten. De businessclub heeft elders in het hotel een plek gekregen.

~Frank Lindner~

Overig nieuws