Nieuwe exploitanten Kasteel Kerckebosch Zeist

2 januari 2015
Nieuwe exploitanten Kasteel Kerckebosch Zeist

Ingmar Sloothaak (38) en Hans van Triest (44) zijn sinds gisteren de nieuwe exploitanten van hotel-restaurant Kasteel Kerckebosch in Zeist. De twee
oud-collega’s nemen het stokje na ruim veertig jaar over van hotelketen Bilderberg. Na een ingrijpende renovatie van drie maanden verwachten de nieuwe exploitanten het Kasteel begin april dit jaar opnieuw te kunnen openen.

*Grootschalige renovatie*
De komende 3 maanden sluit het Kasteel zijn deuren voor een grootschalige renovatie. Zowel het interieur als het exterieur worden onder handen genomen. Interieurarchitect HIP Studio uit Amsterdam is verantwoordelijk voor het nieuwe hospitality concept. Eerder tekenden zij voor onder andere Ron’s Gastrobar (Amsterdam), Central Park by Ron Blaauw (Den Haag) en Hotel Notting Hill (Amsterdam). Het hotel heeft dertig kamers en vier zalen die geschikt zijn voor onder andere vergaderingen, bijeenkomsten, familiefeesten en bruiloften. Kasteel Kerckebosch heeft daarnaast een restaurant, een bar-lounge en een groot terras grenzend aan de kasteeltuin. Na de renovatie kan men ook terecht in de nieuw te openen Bistoria, een mix tussen een trattoria en bistro, voor een informele pure maaltijd met invloeden uit de Mediterrane keuken.

*Over Sloothaak en Van Triest*
Ingmar Sloothaak is eigenaar van OpenYourHotel Management en managing partner bij Concept Hotel Group. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij diverse (top)hotels in Amsterdam. Vanaf 1 januari zal hij zorg dragen voor het algemeen management en de sales van de horecaonderneming. Hans van Triest is de chef-kok en straks verantwoordelijk voor de invulling van het restaurant en het nieuw te openen Bistoria. Eerder stond hij in de keuken van restaurant De Hoefslag (Bosch en Duin), De Bokkedoorns (Overveen), Fifteen van Jamie Oliver (Amsterdam) en bij Herman den Blijker Catering (Rotterdam). Ook werkte hij enkele jaren op Curaçao als chef-kok waarbij hij de titel Carribean Chef of the Year in de wacht sleepte.

"*Meer lezen over Kasteel Kerckebosch? Klik hier!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=kerckebosch&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws