Nieuwe uitdaging voor Mathijs Fleur

1 maart 2013
Nieuwe uitdaging voor Mathijs Fleur

Mathijs Fleur heeft een nieuwe functie als Hotel Manager van Golden Tulip Arnhem Doorwerth. Fleur werkte sinds augustus 2007 als F&B manager van het hotel.

*Opvolger*
Fleur is de opvolger van Eric van der Hulst die sinds 2008 Hotel Manager was. De nieuwe manager spreekt vol trots over zijn nieuwe functie: "Voor mij staan een drietal zaken centraal; enthousiaste gasten, tevreden medewerkers en een goed resultaat voor het hele hotel."

*Ingrijpende renovatie*
"Golden Tulip Arnhem Doorwerth is een zeer veelzijdige locatie, waar ik de afgelopen jaren al met veel plezier gewerkt heb. De ingrijpende renovatie in 2010 en de opstart van het nieuwe F&B concept zijn twee hoogtepunten in mijn carrière. De nieuwe uitstraling, nieuwe concepten en implementatie van Service 3.0 waren de grootste uitdagingen maar met het hele team hebben we topprestaties geleverd", aldus Fleur.

*Nieuwe uitdaging*
Eric van der Hulst, de vorige Hotel Manager van Golden Tulip Arnhem Doorwerth is een nieuwe uitdaging gestart als General Manager Horeca bij Netjes Beheer te Amstelveen. Onder zijn verantwoording vallen o.a. Grand Hotel Amstelveen en Sport- en Partycentrum ‘de Kegel’.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws