Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Eigen kaviaarlijn voor Onno Kokmeijer

12-12-2011

Onno Kokmeijer, executive chef en manager van het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu Restaurant in het Amsterdamse Okura Hotel, heeft zijn eigen kaviaarlijn gepresenteerd. Samen met de in Scheveningen gevestigde kaviaarimporteur Persian Caviar, onder andere bekend door de ontwikkeling van de eenpersoonsverpakking Tjoepy waardoor kaviaar toegankelijker werd voor het publiek, heeft Kokmeijer een tweetal kaviaarsoorten geselecteerd.

Twee soorten
De gelanceerde kaviaarlijn bestaat uit een exclusieve Baerii-soort afkomstig van de Siberische steur, deze wordt gepresenteerd als “Onno’s Taste” en heeft een kenmerkende boterige toon. Daarnaast komt “Onno’s Favorite” uit, een speciale Imperial-selectie die exclusief door Kokmeijer is geselecteerd en een mild nootachtige en licht kruidige nasmaak heeft.

Eigen smaak
Onno Kokmeijer licht toe: “Ik heb een voorliefde voor kaviaar. Er zijn maar weinig ingrediënten die puur, zonder enige toevoeging, zo smaakvol zijn. Baerii-kaviaar is helemaal mijn smaak, dus dat moest “Onno’s Taste” worden. Het is een prachtig product om kennis te maken met kaviaar. En bij een delicaat product als kaviaar heb je vanzelfsprekend een favoriet. Zo werd Imperial selection “Onno’s Favorite.”

Beide gekweekte kaviaarsoorten zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 10 gram en 125 gram.

Frank Lindner

De RestaurantKrant, Hospitality Management

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Meer lezen over Fletcher Hotels?

Vacature van de week:
Executive/Sales Manager

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Gerelateerd nieuws

Zilveren Oester naar team Ciel Bleu

@The Lobby wint Culinary Award

Hotels strijden om European Culinary Award

In beeld: van de beursvoer (4)

Zilveren Koksmes voor emotionele Lensen

'Weg van wijn' beste wijnboek van 2011

Ollie Schuiling wint NK Horeca leerlingkoks

Vierde restaurant in Okura Hotel geopend

Best of Amsterdam awards uitgereikt

Unilever kookt met sterren

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Meetingselect breidt team uit

Etienne Beentjes nieuwe GM Tulip Inn Heerlen

Eerste renovaties Golden Tulip Zoetermeer af

Hotelprijzen stijgen in zuidelijke landen

De resultaten van de revenue management zelfscan! (1/3)

Vrouwelijke reizigers willen storytelling