Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature van de week:
General Manager

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Minder Nederlanders op vakantie

Het totaal aantal vakantiegangers daalde in dit eerste kwartaal van het toeristisch seizoen vergeleken met vorig jaar met 1,9 procent per boeking Lees verder.

Zo verleid je de vrouwelijke (zaken)reiziger

Richard Branson denkt voor zijn nieuwe hotelketen een gat in de markt te hebben gevonden: hotels gericht op vrouwen. Vijfentwintig jaar Lees verder.

Van Gogh bewonderen bij Ciel Bleu

Tot en met 29 mei is bij de Chef’s Table in de keuken van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu een Van Gogh Museum Relievo tentoongesteld. Deze Lees verder.

Hof van Wageningen wint publieksprijs

Hof van Wageningen is beloond met een reviewscore van een 8 en heeft een publieksprijs in ontvangst mogen nemen van Hotels.nl. Al eerder Lees verder.

Top 10 social media hotels (video)

Met het groeiende belang van social media als Twitter, Instagram, Pinterest en Google+ heeft ook de wereldwijde hotelindustrie de Lees verder.

Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?

Chefs met ambitie kunnen vanaf dit jaar meedoen aan de voorrondes waarbij kandidaten geselecteerd worden voor de Nederlandse Bocuse d’Or finale. Lees verder.

Inboedel Kurhaus in Kringloopcentrum

Ook minderbedeelden kunnen binnenkort wellicht slapen op een bed van het Kurhaus. Kringloopwinkel Rijswijk heeft de boedel namelijk Lees verder.

Okura Amsterdam opent Van Gogh Suite

Hotel Okura Amsterdam heeft een nieuwe suite geopend: de Van Gogh Suite. Nazaat Willem van Gogh en directeur van het Van Gogh Museum Lees verder.

Grand-Café Brasserie Maximiliaan geopend

Op woensdag 25 maart opende historisch Hotel Die Port van Cleve in het centrum van Amsterdam officieel de deuren van Grand-Café Brasserie Lees verder.

Geen responsive website? Einde verhaal!

De strijd om directe boekingen duurt voort. De OTA’s staan sterker dan hotelketens en individuele hotels, aangezien zij meer budget Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.