Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Meer lezen over Sandton?

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Online Marketing Coördinator gezocht

Het Conservatorium Hotel is een luxe lifestyle hotel in Amsterdam, gelegen aan het Museumplein. Het hotel zoekt een online marketing coördinator. Het doel van de Lees verder.

Je kunt beter vakken gaan vullen

Werk in de horeca is, volgens FNV Horeca, binnenkort alleen nog maar interessant voor thuiswonende tieners en als tweede baan. Voor de 150.000 mensen die van hun baan in de horeca een gezin moeten Lees verder.

Kamerprijzen Amsterdam naar recordhoogte

Online hotelprijzen in Amsterdam zijn deze maand gestegen naar gemiddeld 173 euro per kamer per nacht, zo blijkt uit de trivago Hotelprijsindex Lees verder.

Dennis Kaal stapt uit Villa Ruimzicht

Directielid en mede-aandeelhouder Dennis Kaal vertrekt na zeven jaar bij Hotel Villa Ruimzicht te Doetinchem. Vanaf 16 april j.l. zijn de aandelen overgedragen aan zijn voormalig compagnon Kees Lees verder.

Directiewisseling Romantik Hotels & Restaurants

Op 13 april kwamen 120 hoteliers uit negen Europese landen in München bijeen voor de jaarlijkse de aandeelhoudersvergadering van Romantik Lees verder.

Bij Jef blinkt uit

Nadine Mögling, gastvrouw en mede-eigenaar van het door Michelin bekroonde restaurant Bij Jef op Texel, is officieel SVH Meestergastheer. Nadine heeft daarmee de hoogste graad van vakbekwaamheid behaald in Lees verder.

Hotel ibis Tilburg wordt franchise

Accor Hotels mikt op de groei Nederlands franchise-netwerk. Het hotelvastgoed van ibis Tilburg is verkocht aan Heuvelpoort VOF. De vestiging blijft het ibis-merk voeren als onderdeel van een Lees verder.

Prachtig hotel in Rusland

Preferred Hotel Group gaat door met het ontwikkelen van haar portfolio met iconische, Europese hotels. De nieuwe smaakmaker is The State Hermitage Museum Official Hotel in St. Petersburg, Lees verder.

Horecamedewerkers verdienen weinig

Het gemiddeld bruto uurloon voor horecamedewerkers bleef in 2013 ongeveer gelijk en kwam uit op €10,40. Het loon daalde vorig jaar met €0,10 (-1%). Vergeleken met andere werknemers, verdienen Lees verder.

Gast wordt 'gegoogled'

Eleven Madison Park is een restaurant met drie Michelinsterren. Het restaurant ligt in New York en heet de gasten op een bijzondere manier welkom. De gasten worden ‘gegoogled’, waardoor de Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.