Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

VACATURE VAN DE WEEK
Accountmanager POS Van Hessen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.


Meer nieuws

Advertorial: LG lanceert nieuwe klimaatoplossingen

LG Electronics (LG) heeft op 14 april het klimaatseizoen afgetrapt met een kick-off event in SugarCity in Halfweg. Lees verder.

Stayokay wint Triodos Hart-Hoofdprijs 2016

Gisteravond is de Triodos Hart-Hoofdprijs 2016 uitgereikt aan hostelketen Stayokay. Deze publieksprijs is een erkenning voor de wijze Lees verder.

Zika-virus zorgt voor onrust op hotelmarkt

De hotelindustrie in de Carribean heeft te maken met tegenvallende resultaten in de eerste vier maanden van 2016. Dit alles is te wijten aan Lees verder.

Waldorf Astoria Amsterdam in de prijzen

De Connie Award voor het ‘best performing luxury hotel’ van Hilton Worldwide is toegekend aan Waldorf Astoria Amsterdam. Het hotel werd uitverkoren Lees verder.

Lees hier alles over Fletcher Hotels

Chris Luken, de man die zich van ober bij Van der Valk opwerkte tot succesvol grootbezitter van vastgoed en eigenaar van de grootste Lees verder.

Vervaging tussen zaken- en vakantiereizen

Ellenlange vluchten, eenzame hotelkamers, jetlags en een lawine aan meetings. Dat is het klassieke, stereotype beeld van zakenreizen. Recent Lees verder.

Robèr Willemsen voorgedragen als nieuwe voorzitter KHN

Koninklijke Horeca Nederland draagt volgende week dinsdag Robèr Willemsen voor als nieuwe voorzitter van KHN. Dat betekent dat de Lees verder.

Consumentenbond schrikt van vuile Nederlandse hotels

Nederlandse hotelkamers zijn vaak smerig, zo blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Ze worden vaak slecht schoongemaakt en als Lees verder.

Brusselse hotels verspreiden gratis ansichtkaarten

Na de aanslagen van 22 maart 2016 heeft Brussel een zware imagoklap gekregen en kwam de Belgische hoofdstad regelmatig negatief in Lees verder.

The Hague Marriott wast vrijwillig auto's

Medewerkers van het Haagse 4-sterren hotel The Hague Marriott hebben afgelopen woensdag 18 mei Marriott’s Spirit To Serve Our Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.