Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Meer lezen over F&B?

Vacature van de week:
Manager Back Office Blycolin

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Overnachting in Amsterdam vs. Rotterdam

Gemiddeld wordt in Amsterdam het meest betaald voor een overnachting. Een overnachting in Rotterdam is de helft goedkoper dan in Lees verder.

Londen populairst voor oud & nieuw

Nederlanders die op zoek zijn naar een hotelovernachting tijdens de jaarwisseling willen elkaar het liefste een gelukkig nieuwjaar Lees verder.

NH Hotel Group lanceert kerstcampagne (video)

NH Hotel Group heeft het wereldwijde startschot gegeven voor de charitatieve Kerstcampagne ‘Hotels with a Heart.’ In nauwe samenwerking Lees verder.

Actie tegen verhoging toeristenbelasting

Vanmiddag komt deze kwestie aan de orde in de raad. De invoering op 1 januari a.s. is geen redelijke termijn, aldus Residentie Hotels en Lees verder.

The Student Hotel bouwt in Eindhoven

De sloop van het voormalige postkantoor aan het Stationsplein in Eindhoven is begonnen. Op deze plek komt nieuwbouwcomplex Lichthoven. De Lees verder.

Mobiel betalen in hotels (VS) fors in opkomst

30 procent van de consumenten in de Verenigde Staten verwacht tijdens de kerstinkopen mobiele betaalmogelijkheden, zoals Apple Pay of Google Lees verder.

Gastvrijheidseconomie: 65 miljard euro in 2013

NBTC Holland Marketing en Gastvrij Nederland, de Nationale Raad voor toerisme, recreatie, horeca en vrije tijd, publiceren jaarlijks Lees verder.

Metamorfose Van der Valk Akersloot

Hotel Van der Valk in Akersloot ondergaat de komende jaren een complete gedaanteverwisseling. Het hotel krijgt er onder meer een wellnesscentrum, Lees verder.

Kerstgala in Steigenberger Airport Hotel

Afgelopen vrijdag organiseerde het Steigenberger Airport Hotel de achtste editie van het Kerstgala dat dit jaar volledig in het Lees verder.

Booking.com past voorwaarden aan

Booking.com gaat de contractvoorwaarden met de aangesloten hotels aanpassen. De onderneming gaat toestaan dat de hotels waar het zaken mee Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.