Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature van de week:
HR Manager Hotelschool The Hague

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Dit is het hoogste hotel van Europa

Gerard Joling bezong Shangri-La al in zijn Songfestivalkraker uit 1988. Dat Gerard de hoge noot niet haalde tijdens de liveshow, Lees verder.

Columbus Trophy terug naar vakbeurs BBB

De Columbus Trophy, de aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers, keert voor haar 12e editie terug naar Horecavakbeurs BBB Lees verder.

Topchefs in jury Nederlandse finale Bocuse d'Or

SVH Meesterkoks André van Doorn, Marc van Gulick, Onno Kokmeijer en Dick Middelweerd vormen samen met SVH Meesterkok Jonnie Lees verder.

Wat wil de hotelgast nu eigenlijk?

Uit hoeveel verschillende hoofdkussens laat u uw gasten kiezen? Biedt u in-room entertainment zoals een Playstation aan? Lees verder.

Tour de France weken in The Grand

Ter gelegenheid van de Grand Départ van de Tour de France in Nederland organiseert Sopexa namens het Franse ministerie van landbouw Lees verder.

Duizenden nijvere werkers in het hotel

De buurt en hotelgasten keken er toch even van op. Uit de Rolls Royce stapten afgelopen vrijdag, 1 mei, general manager Roberto Payer en Lees verder.

Het belang van het hotelbed

Met de focus van hotels op high-tech en allerhande snufjes, wordt het belangrijkste onderdeel van de hotelkamer vaak vergeten. We hebben het Lees verder.

Airbnb naar iPad en Android tablet

Airbnb timmert aan de weg en heeft nu ook een update doorgevoerd die de app (die al verkrijgbaar was in de Google Play Store en Lees verder.

Nieuwe Nederlandse hotelgroep

Nederland is met OKÉHOTELS een nieuwe hotelgroep rijker. OKÉHOTELS is een vereniging van reeds gevestigde zelfstandige hoteliers verspreid Lees verder.

Humanoids

Altijd al welkom geheten willen worden door een niet van echt te onderscheiden robot receptioniste? Het kan vanaf komende zomer Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.