Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.
E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Casa 400 is 3-Sterren Superior Hotel

Op donderdag 11 februari heeft Hotel Casa 400 het officiële sterrenschild ontvangen met de titel 3-Sterren Superior Hotel. Hiermee is Casa 400 het Lees verder.

KinkBNB is de sexy tegenhanger van Airbnb

Het is bijna Valentijnsdag en dan ook weer de tijd voor romantische weekendjes weg. Het gemiddelde hotel heeft geen kinky SM-ruimte, maar Lees verder.

Princess vecht tegen eenzaamheid

Princess Hotel Collection en het Nationaal Ouderenfonds slaan de handen ineen en komen samen in actie tegen eenzaamheid onder ouderen. Voor Lees verder.

Postillion Hotels opent hotel in hoofdstad

Postillion Hotels Nederland opent in september een nieuwe vestiging op het terrein van de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam. Met Lees verder.

citizenM breidt hotel Schiphol uit

Hotelketen citizenM breidt haar Schiphol hotel uit met 125 hotelkamers, zes vergaderruimtes en twee extra buitenruimtes. Samen met de Lees verder.

Logis Hotels lanceert nieuwe merken

De Fédération Internationale des Logis, versterkt het huidige hotelaanbod met twee nieuwe merken: Maison by Logis, ruime groepsaccommodaties Lees verder.

Wat is de beste hotelbar in Amsterdam?

Er kan weer gestemd worden voor de Beste Hotelbar van Amsterdam. Voor de vierde keer wordt deze verkiezing georganiseerd. Het aantal bijzondere hotelbars Lees verder.

Wat is de gastvriendelijkste hotelstad in Nederland?

Reizigers die regelmatig in hotels overnachten weten het; niet overal zijn de hotels even gastvriendelijk. Af en toe kan er wel eens een Lees verder.

Bedwantsen zijn de schrik voor ieder hotel

Een bedwantsenplaag is de meest ontwrichtende ongedierteplaag die een hotel kan treffen, in vergelijking met onder meer ratten of Lees verder.

BCD Travel neemt GetGoing over

Zakenreismanagementspecialist BCD Travel heeft technologiebedrijf GetGoing uit San Francisco overgenomen. Deze ‘asset purchase’ Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.