Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Meer lezen over Groupon

Vacature van de week:
Customer Relations Agent

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Nieuw niche-hotel in Amsterdam Zuidoost?

MorePlatz heeft een concept bedacht; een bijzonder niche-hotel en een ‘tuinbouw-experience’ ineen. Het project is ontwikkeld in opdracht van onder meer InnovatieNetwerk Lees verder.

Slecht weer? Overnachting gratis!

Slecht weer? Hoteliers gaan daar in Italië inventief mee om. Het heeft hoteleigenaren daar op creatieve ideeën gebracht. Enkele hotels vlakbij Venetië bieden Lees verder.

Nieuw: Zo heurt het

Vanaf september zal Anne-Marie van Leggelo tips en adviezen ten aanzien van etiquette geven in De RestaurantKrant. Gewapend met een vlotte pen en haar deskundige blik is zij nietsontziend Lees verder.

Toverland bouwt hotelresort

Attractiepark Toverland in Sevenum heeft plannen om flink uit te breiden. Het pretpark wil het tweede attractiepark van Nederland worden (na de Efteling) en wil daarom ook Lees verder.

Hampshire Hotel Bon'Aparte Lochem failliet

Hampshire Hotel Bon’Aparte aan de Lochemseweg, tussen Lochem en Barchem, is failliet verklaard. Het faillissement is vandaag door de rechtbank in Gelderland uitgesproken. Bon’Aparte is een Lees verder.

Emjee Hotel Drachten in schuldsanering

Het Emjee Hotel aan de Eikesingel in Drachten is gesloten, want horecaondernemer Meinte Jorritsma zit in de schuldsanering. Bewindvoerder Geert Benidictus heeft Lees verder.

Het Hof in Bergen viert opening

Na een grondige restauratie van 18 maanden gaan de poorten van Het Hof weer open voor gasten. Dit historische herenhuis gesitueerd op een idyllisch landgoed is een ontmoetings- en belevingsplek met Lees verder.

Khiri Travel start nieuw bedrijf Sri Lanka

Khiri Travel lanceert in Sri Lanka een nieuw bedrijf in november. De onderneming is een samenwerking tussen Khiri Travel en DMC Luxe Asia. Khiri Travel Sri Lanka wordt onderdeel van de Galle Face Lees verder.

Mercure met 'Bed-In' op Uitmarkt

Mercure is ook dit jaar prominent aanwezig op de Uitmarkt. De hotelketen opent het nieuwe cultuurseizoen met haar eigen Uitmarkt-paviljoen, waarin een Bed-In de grote aandachttrekker is. Niet liggend in de Lees verder.

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Sterrenchef François Geurds en topchef Herman den Blijker zijn aanwezig tijdens Gastvrij Rotterdam op 22 en 23 september aanstaande. Voor Geurds, meesterchef van 2-sterren restaurant FG in Rotterdam, wordt Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.