Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature van de week:
Operations Manager

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Bouw van nieuw hotel op de Veluwe

Het Oosterbeekse Introvast B.V. iet een droom werkelijkheid worden: de bouw van een hotel en bijbehorende hotellodges bij Velp. Dit jaar wordt gestart Lees verder.

Horeca laat goede groeicijfers zien

De Nederlandse horeca als geheel heeft weer eens reden om tevreden te zijn, en dat is een unicum sinds 2008. Dat jaar was immers het beste jaar tot Lees verder.

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

Het wereldberoemde puttertje is neergestreken in Waldorf Astoria Amsterdam en vestigt zich als Goldfinch Brasserie in de fraaie ruimte beneden, Lees verder.

Hotel Elzenhagen failliet

Hotel Elzenhagen in Poeldijk (Zuid-Holland) sloot zijn deuren in februari. Het hotel staat al enige tijd te koop en nu is naar buiten gebracht dat het Lees verder.

Utrechtse hotels enorm duur tijdens Tour

Utrecht maakt zich op voor de start van de Tour de France. Wie een betaalbare hotelkamer in de Domstad zoekt tijdens deze periode, komt bedrogen uit. De Lees verder.

Dit zijn de 5 grootste hotels van Europa

Heeft u nog een kamer vrij? In de 5 grootste hotels van Europa is het antwoord op deze vraag waarschijnlijk bijna altijd ‘ja’. Reis Lees verder.

Nieuw platform voor revenue managers

HSMAI Nederland start op donderdag 19 maart met de eerste van minimaal vier bijeenkomsten in 2015 van ‘RevenueProfs’: een nieuw platform Lees verder.

Fletcher weer populairste hotelketen?

Dit jaar is Fletcher Hotels genomineerd voor de titel Populairste hotelketen van Nederland. Sinds de start van het uitreiken van de Zoover Awards Lees verder.

Regardz Airport Hotel wordt Best Western

Na een volledige renovatie van het viersterren Regardz Airport Hotel Rotterdam sluit Regardz het hotel weer aan bij Best Western hotels. Airport Lees verder.

Ideale automatiseringsoplossingen

Van Hessen biedt additionele gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen en een bonus- en loyaliteitssysteem. “Met Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.