Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature van de week:
Hospitality Manager

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Bobby van Galen F&B Professional of the Year

Roffel, roffel, roffel… De spanning is al wekenlang opgebouwd en eindelijk mag iedereen het weten. Degene die zich een jaar lang ‘F&B Professional Lees verder.

Top 10 kleine hotels Nederland

Tripadvisor houdt lijstjes bij. Leuke lijstjes, vaak over hotels. Wil je weten wat de beste kleine hotels in Nederland zijn? dan hebben wij de Lees verder.

Charme Hotel Overbosch failliet

Het Charme Hotel Overbosch in Garderen is failliet. Het personeel staat op straat en gasten die een kamer hadden geboekt, worden omgeboekt Lees verder.

Hilton The Hague en het Bevrijdingsfestival

Het Bevrijdingsfestival Den Haag heeft een partnership gesloten met Hilton The Hague. Frits Huffnagel, voorzitter van de organiserende Lees verder.

NH Hotels doet creatief met kurk

NH Hotels gaat gebruikte flessenkurken op een nuttige wijze inzetten. Nee, ze gaan niet meer de prullenbak in, maar krijgen een nieuwe bestemming. Lees verder.

Forse groei Nederlandse V PAY-betalingen

Visa Europe heeft zijn positie in de Nederlandse markt versterkt door een toename van het aantal transacties in het fiscale jaar 2014. Betalingen met Lees verder.

Motel One opent hotel in Tsjechië

De Duitse budget designhotelketen Motel One start 2015 met de opening van een eerste hotel in Tsjechië. Motel One Praag is gevestigd in een monumentaal Lees verder.

Sligro mag geen drank verkopen

De gemeente Deventer wil op korte termijn een last onder dwangsom opleggen aan Sligro. De groothandel oefent volgens gemeente Deventer het Lees verder.

Londen populairste hotelstad bij Nederlanders

Het afgelopen jaar was Londen de best bezochte buitenlandse hotelbestemming onder Nederlandse reizigers. Dit blijkt uit gegevens van de boekingswebsite Lees verder.

Groot succes ECT2015

Dankzij het enthousiasme van de organisatie van het Holiday Inn Amsterdam, Crowne Plaza Amsterdam Schiphol, Maxivers en de inzet van alle Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.