Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature van de week:
Sales Manager Benelux

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Casper Westerveld is Meestergastheer

Casper Westerveld (1981) is gisteren officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Westerveld is Maître van Restaurant Vinkeles (The Dylan Lees verder.

Hotel The Hoxton opent deuren

In onze hoofdstad opent aanstaande maandag het eerste Hoxton hotel buiten Londen zijn deuren. Het hotel, bestaande uit vijf grachtenpanden, Lees verder.

Zomertip: de nieuwe Hospitality Management!

Heeft de hittegolf voor jou lang genoeg geduurd? Ga dan lekker naar binnen en lees de juni-editie van Hospitality Management met hotelier Lucas Lees verder.

Zo behaal je tot 30 % meer conversie

Uit onderzoek blijkt dat de presentatie van je hotel op de diverse online platformen zoals meta search sites en OTA’s van grote invloed Lees verder.

'Douchewc is must voor luxe hotel'

Onlangs spraken we in Zwitserland met designer Christoph Behling, die de nieuwe douchewc van Geberit heeft ontworpen. Volgens hem Lees verder.

Hotelketens investeren in startups

Grote hotelgroepen proberen steeds feller de bedreiging van Airbnb af te slaan. Hotelbedrijven kijken daarbij naar investeringen in startups Lees verder.

De mosselen zijn top dit jaar

Op woensdag 8 juli wordt het mosselseizoen met de nieuwe oogst van Zeeuwse bodem officieel geopend. De proefmonsters die gisteren Lees verder.

Hilton Soestduinen lanceert Sahara van Soest

Afgelopen woensdag was de officiële aftrap van de nieuwe route ‘Sahara van Soest’ van Happen en Stappen, bij Hilton Royal Parc Soestduinen. Het Lees verder.

Hotel Arena start met aanbouw

Aanstaande vrijdag wordt de eerste paal geslagen voor de grootschalige aanbouw van Hotel Arena in Amsterdam. Het oorspronkelijke monumentale Lees verder.

Waar is club sandwich het duurst?

In hotels in Genève betalen gasten, net als vorig jaar, het meeste (€27,91) voor een club sandwich. Ook Parijs(€22,25) behoudt haar Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.