Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature van de week:
Rooms Division Manager

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

Met het vernieuwde beursconcept Welcome richt Evenementenhal Gorinchem zich nog nadrukkelijker op gastvrijheid en hospitality. De nieuwe Lees verder.

Advertorial: Hotek opent webshop

Hotek Hospitality Group opent een webshop voor dagelijkse hotelproducten: www.hotek.nl. De grootste hospitality leverancier Lees verder.

Sir Adam kiest voor New Yorkse designstudio

Sir Adam, het nieuwe boutique hotel van SIR Hotels dat in 2016 zijn deuren gaat openen, heeft de New Yorkse designstudio Icrave opdracht Lees verder.

Tiende editie Steinbeisser met Edwin Vinke

Al drie jaar groeit een gastronomisch experiment in het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade genaamd Steinbeisser. Voor de tiende editie van Lees verder.

Crowne Plaza Brussel investeert in zakengast

Crowne Plaza Brussels – Le Palace wil bijdragen tot het succes van zijn gasten door een evenwichtig verblijf aan te bieden. Elk jaar wordt Lees verder.

Golden Tulip Amsterdam Riverside heropend

Het Golden Tulip Amsterdam Riverside heropent vandaag zijn deuren met een bijzondere strategie voor de Nederlandse hotelwereld. De gast Lees verder.

Best Western krijgt nieuwe huisstijl

De afgelopen 20 jaar heeft Best Western Hotels naar eigen zeggen een enorme ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van kwaliteitsverbetering en Lees verder.

Keuzegids verkiest Tio tot beste hotelschool

Dinsdag berichtten wij dat Hotelschool The Hague tot beste publieke hotelschool van Nederland is verkozen. Hogeschool Tio liet ons vandaag Lees verder.

Eerste diploma's HCEM Landstede

Afgelopen dinsdagavond 29 september mochten de eerste studenten van de opleiding Hotel-, Congres- & Evenementen Management (HCEM) Lees verder.

Romain Bourger wint Sommeliers Cup 2015

In het Van der Valk Hotel in Hoorn barstte onlangs de strijd los om de Châteaux & Domaines Castel Sommeliers Cup: een internationale Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.