Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Meer lezen over Fletcher Hotels?

Vacature van de week:
Executive/Sales Manager

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Hotelprijzen stijgen in zuidelijke landen

In een aantal zuidelijke vakantielanden zijn gedurende de vakantieperiode de hotels fors duurder geworden, zo blijkt uit de hotelprijsindex (tHPI) van hotelzoekmachine Trivago. Vooral Griekenland, Spanje en Portugal zijn Lees verder.

De resultaten van de revenue management zelfscan! (1/3)

Hotels zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de omzet te verbeteren, zeker in deze moeilijke tijden. Om hierop in te spelen heeft Hotelschool The Hague een Lees verder.

Vrouwelijke reizigers willen storytelling

Vrouwen zijn verantwoordelijk voor 92 procent van alle vakantiebeslissingen en het Clute Institute ontdekte daarnaast dat 40 procent van alle zakenreizigers vrouwen betreft. De hoogste tijd dus om digitaal Lees verder.

Loyaliteitsprogramma van ebookers.nl

ebookers.nl, één van Europa’s grootste online reisbureaus, introduceert Bonus+. Het allereerste online loyaliteitsprogramma in Nederland waarmee klanten gemakkelijk sparen Lees verder.

Butleropleiding in Antwerpen (met video!)

Kan uw personeel nog wat bijscholing gebruiken? Stuur ze dan naar de ‘School for Butlers and Hospitality’. De school verhuist vanaf september naar het Kasteel Den Brandt in Antwerpen. De opleiding van Lees verder.

Gasten op de vlucht voor brand

Op de Markt in Sittard heeft gisterenavond een hevige brand gewoed. Een woonhuis werd verwoest en restaurant De Limbourg, Chinees restuarant Hong Kong en het naastgelegen hotel moesten Lees verder.

Preston Palace breidt uit

Preston Palace breidt uit. Het hotel werkt hard aan de realisatie van dertig nieuwe hotelkamers voor het uitgaanscentrum. De bestaande laagbouw wordt uitgebreid en de Lees verder.

Nieuwe horecaopleiding op de Veluwe

Het bedrijfsleven op de Veluwe heeft een nieuwe horecaopleiding in het leven geroepen. De naam van de vakopleiding is Hospitality4you. Tijdens de opleiding gaan de leerlingen Lees verder.

The Student Hotel Rotterdam heropend

Gisteren zijn officieel de deuren heropend van The Student Hotel Rotterdam. Deze heropening betekent een verdere uitbreiding van de hotelketen die al vestigingen heeft in Luik, Amsterdam, Rotterdam en ook Lees verder.

Kunstexpositie in Hotel BLOOM!

Van 9 tot 30 september tijdens Brussels Design presenteert Hotel BLOOM! in zijn Penthouse Art Space de collectieve expositie, ‘A to Z’ genaamd, van een groep internationale designers Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.