Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Meer lezen over Faillissementen?

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Bobby Rust wordt nieuwe chef Bridges

Per 1 oktober 2014 gaat Bobby Rust (Den Haag, 1982) aan de slag als Chef de Cuisine van Bridges, inspired by Ron Blaauw. Lees verder.

John Wroughton Brown COO Agoda.com

Agoda.com, onderdeel van de Priceline Group, maakte vandaag bekend dat John Wroughton Brown met onmiddellijke ingang is benoemd als Lees verder.

Nieuwe GM Steigenberger Grandhotel Brussels

Het uitmuntende niveau van het Steigenberger Grandhotel in stand houden en het hotel positioneren als de nummer één op de Brusselse markt: Lees verder.

Prachtig designhotel in Berlijn

Hotel Q! Berlin is een extravagant designhotel in Berlijn. Op loopafstand van de Kurfürstendam gelegen en nabij vele exlusieve boetiekjes Lees verder.

Bezetting EasyHotel Rotterdam nu op 72 %

Vandaag is het precies een jaar geleden dat easyHotel in Rotterdam haar deuren opende aan de Westblaak 67. Sceptici reageerden destijds Lees verder.

Room Mate lanceert short stay in Amsterdam

De internationale hotelketen Room Mate lanceert vandaag, precies een jaar na de opening van haar designhotel Aitana aan het IJ, een nieuw Lees verder.

Boeien en binden

Als columnist moet ik ervoor zorgen dat u elke keer weer met plezier mijn column leest, net zo als u uw gasten moet boeien en binden. De triggers Lees verder.

Dynamische hotelprijzen in opkomst

De economie blijft groeien, en daarmee ook de vraag naar zakenreizen. De prijsstijgingen van vliegtickets, hotelovernachtingen en huurauto’s blijven in 2015 gelijk aan de inflatie. Lees verder.

Fooi voor hotelpersoneel

Fooi geven aan hotelpersoneel is in de VS gebruikelijk. De salarissen zijn dermate laag, dat het de standaard is geworden. Marriott vraagt aandacht voor het geven van fooi Lees verder.

Oktoberfesten: hotelkamers zes keer duurder

Zaterdag barst het feest weer los in Beieren. In München starten de traditionele Oktoberfesten op dat moment. Het gevolg? Hotelkamerprijzen Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.