Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Meer lezen over Airbnb?

Vacature van de week:
HRM manager Wings Hotel

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Meer nieuws

Ook SBit deelnemer HotelTech 2014

Het aantal deelnemers aan HotelTech 2014 loopt gestaag op. SBit heeft zich nu ook aangesloten. Ieder bedrijf dat IT-oplossingen levert aan de hotellerie Lees verder.

Amrath reageert op kwestie Kurhaus

In een persbericht gaat Giovanni van Eijl van Amrâth Hotels in op de ontwikkelingen rondom het Kurhaus Hotel in Scheveningen. Lees verder.

Steigenberger heeft zorgen over Kurhaus

In een persbericht meldt De Steigenberger Hotel Groep dat het zich ernstig zorgen maakt naar aanleiding van de surseance van betaling Lees verder.

Parijs heeft duurste vijfsterrenhotels

Parijs streeft Los Angeles en New York voorbij als bestemming waar reizigers het meest betalen voor vijfsterrenhotels. Dit Lees verder.

Inventaris Hotel Bieze wordt geveild

De inventaris van het failliete hotel Bieze in Borger wordt geveild. Stoelen, bedden, pannen en serviesgoed verdwijnen onder de digitale Lees verder.

Nieuw Sibuet hotel in Avoriaz

De familiehotels van Sibuet breiden uit in Frankrijk. Het nieuwe hotel is gevestigd in het Franse Avoriaz. Sibuet wil een alternatief Lees verder.

Millennials stuwen mobiele boekingen

De Association of British Travel Agents meldt dat – volgens haar data over augustus 2014 – de mobiele boekingen in Groot-Brittanië achterblijven. Lees verder.

7 gekke verborgen kosten in hotels

Niemand houdt ervan om bedonderd te worden. Je zult het in Nederlandse hotels niet gauw tegenkomen, maar er zijn hotels bekend die extra kosten in Lees verder.

Duitse man vernielt toilet in hotel

Een Duitse man botvierde zijn razernij op een toilet in een hotel op Terschelling. De schade bedroeg 1000 euro. Daarnaast moest de man 250 euro Lees verder.

Keurmerk voor Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central heeft deze week het nieuwe hygiënekeurmerk ‘De Keus van Rob Geus’ uitgereikt gekregen door keurmeester Rob Geus, Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.