Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Meer lezen over HotelTech 2014?

Vacature van de week:
Business Development Manager

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Meer nieuws

NH Hotel Group presenteert nieuw concept

NH Hotel Group heeft haar nieuwe service, High Tech Made Easy, gepresenteerd op de EIBTM-beurs in Barcelona. Het concept bevat Lees verder.

Motel One opent nieuw hotel in Wenen

De achtste hotelopening van Motel One in 2014 is een feit met Motel One Wien-Staatsoper in Wenen. Het is het eerste low budget Lees verder.

Hotel in teken van kunstenaar (video)

Het conceptmatig denken in de hotellerie is de trend. Storytelling heeft de horeca veroverd en iedereen is naarstig op zoek naar zijn ‘eigen Lees verder.

Volledig programma HotelTech 2014 bekend

Het sprekers-programma van HotelTech 2014 is bekend. Hét (gratis toegankelijke) kennisforum voor hoteliers vindt aanstaande maandag 24 november Lees verder.

Aanmelden HotelTech kan tot vrijdag!

Hoteliers die zich nog aan willen melden voor HotelTech 2014 moeten snel zijn, want de deadline sluit aanstaande vrijdag Lees verder.

Proefslapen nieuwe Van der Valk populair

Het management van het Van der Valk-hotel langs de A12 bij Veenendaal is erg verrast door het grote aantal mensen dat wil proefslapen Lees verder.

Interview Rogier Telder, Booking.com

Op 24 november aanstaande vindt HotelTech plaats. Dit is hét kennisforum voor hoteliers en de ideale plek om meer te leren over technologie Lees verder.

Nieuw commercieel team Amrâth hotels

De directie van de Amrâth Hotelgroep maakte onlangs bekend dat er voor haar vijfsterren hotels, Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Den Haag Lees verder.

Oud KPN-gebouw Amsterdam wordt hotel

Het grootste leegstaande kantoor van Amsterdam heeft na bijna vier jaar een nieuwe bestemming. In het oude KPN-kantoor in Sloterdijk, The Dam, Lees verder.

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Het gaat goed op innovatief gebied in de horeca. Maar liefst 151 innovaties werden ingestuurd om kans te maken op de felbegeerde Horecava Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.