Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

VACATURE VAN DE WEEK
Parttime docenten Hogeschool TIO

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Brand The Hague Marriott Hotel

Op het dak van het The Hague Marriott Hotel in Den Haag heeft op zondagmiddag een grote brand gewoed. Het hotel is ontruimd en er Lees verder.

Europese economie groeit flink

De economie van de eurolanden is in het eerste kwartaal van dit jaar aanzienlijk sterker gegroeid dan in de laatste drie maanden van vorig jaar. De Lees verder.

Topman Booking.com treedt af na affaire

Topman Darren Huston van hotelboekingssite Booking.com en van moederbedrijf de Priceline Group heeft zijn functie per direct neergelegd. Hij Lees verder.

Local flavour

‘The best surprise is no surprise’. Met dit adagium in gedachte, stortte de internationale ketenhotellerie zich in de jaren ’60 Lees verder.

De Bonte Wever Assen breidt fors uit

De toevoeging van 78 nieuwe hotelkamers, twee restaurants, een lobby, grand café, recreatieruimte, een nieuwe entree, Lees verder.

Hospitality Management 25 jaar: interview Etienne Verkerk

Hospitality Management bestaat 25 jaar. Tijd om terug te blikken op interviews die de aandacht trokken. Het gesprek met Etienne Verkerk Lees verder.

Hotels moeten geen Airbnb gaan spelen

Waarom is Airbnb succesvol? Hoe is het mogelijk dat een onderneming zo aanslaat bij toeristen, met name bij citytrips, en zo Lees verder.

Gasten in pyama krijgen korting in Brusselse hotels

De Brussels Hotels Association (BHA) lanceert van 5 tot 8 mei het ludieke initiatief Pyjama’s Nights om antwoord te bieden op Lees verder.

BCD Travel richt zich op virtueel samenwerken

BCD Travel en zijn adviestak Advito hebben met Cisco een overeenkomst ondertekend om het gebruik van virtuele samenwerkingsoplossingen Lees verder.

Nieuwe bistro bij Landgoed Lauswolt

Bistro Nijeholt, de nieuwe bistro van Bilderberg Landgoed Lauswolt, is laagdrempelig en informeel van opzet en mikt nadrukkelijk Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.