Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature van de week:
Commercieel planner/relatiebeheerder

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Horeca laat goede cijfers zien

Hotels, restaurants, snackbars en cafés hebben in het derde kwartaal goede zaken gedaan. In de horeca is nu al tweeënhalf jaar sprake van omzetgroei, Lees verder.

Advertorial: luxe en verbluffende frisheid

Een douchewc is een toilet en bidet in één en zorgt naast ruimtebesparing ook voor luxe en verbluffende frisheid. De Geberit AquaClean Sela douchewc Lees verder.

Portugese vijfsterrenketen breidt uit

Na de eerste uitbreiding van luxury resort Martinhal in Sagres naar golf-walhalla Quinta do Lago, heeft de luxe hotelketen voor families Lees verder.

Hotel & Design: Even voorstellen... Michelberger (video)

In de aankomende editie van Hotel & Design staat Berlijn centraal. We spraken met creative director Azar Kazimir en marketingmedewerkster Lees verder.

Tess Posthumus naar NH Krasnapolsky

Tess Posthumus, dit jaar uitgeroepen tot beste vrouwelijke bartender, heeft zich verbonden aan de nieuwe hotelbar The Tailor, die Lees verder.

Presentatie Big Data Jack Esselink

Tijdens HotelTech 2015 sprak Jack Esselink (IBM) over data. Niet over big data, zoals hij zelf nadrukkelijk aangeeft, maar over data. Iedereen kan Lees verder.

Marieke Flament is vicepresident Hotels.com

Marieke Flament is benoemd tot vicepresident van het Hotels.com merk voor de EMEA regio, die bestaat uit 33 markten in Europa, het Midden-Oosten Lees verder.

Conservatorium Hotel valt in de prijzen

Het Conservatorium Hotel heeft dinsdagavond de award voor ‘New Member of the Year’ in ontvangst mogen nemen tijdens de 2015 Annual Convention Lees verder.

Airbnb-adressen stijgt in stad Groningen

Het aantal Groningers dat via Airbnb een overnachtings-accomodatie aanbiedt, is in 2015 met maar liefst 88 procent gestegen. Lees verder.

Nieuw Mövenpick hotel in Thailand

De Zwitserse hotelketen Mövenpick Hotels & Resorts opent medio december een nieuw hotel in de Thaise plaats Na Jomtiem in het gebied Pattaya. Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.