Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Meer lezen over Failliete hotels?

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Aanbieding: HM Hotelketenoverzicht 2014

OP=OP. De laatste exemplaren gaan weg voor slechts € 79,95 ex BTW. Het HM Hotelketenoverzicht 2014 biedt een met zorg samengesteld overzicht van Lees verder.

Het leven is een feest

Het leven is een feest, of beter gezegd: een festival. Wie de festivalkalender er op naslaat, ziet dat het elk weekend wel ergens raak is. Lees verder.

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Van 6 t/m 8 oktober viert de Bourgondische Horecavakbeurs BBB haar 60-jarig bestaan. De BBB, die in 1954 haar eerste editie beleefde, heeft in 2013 een Lees verder.

Heeft Amrath het Kurhaus gekocht?

Het Kurhaus Hotel in Scheveningen zou verkocht zijn aan een particuliere belegger. Tijdens het Hotel Investment Seminar in Leiden werd dit Lees verder.

HotelTech: forum voor hotel & techniek

Hét forum voor hoteliers, waar alles over ICT en techniek de aan bod komt. Een ontmoetingsplek voor aanbieders en hoteliers en dé plek om bij te Lees verder.

Enorm congreshotel in Amsterdam

Maritim Group (de Duitse hotelketen) gaat een groot congreshotel realiseren in Amsterdam Overhoeks. Het congreshotel, en een Lees verder.

Gasten bepalen prijs bij Dorint Airport

Net als het Trivium hotel hecht het Dorint Airport-Hotel veel waarde aan de mening van haar gasten. Zo veel, dat gasten op drie dagen in oktober in het hotel mogen Lees verder.

Roberto's Hilton Amsterdam bestaat 20 jaar

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van Roberto’s Restaurant werd gisteren een feestelijke lunch geserveerd in Lees verder.

Makro doet een Rondje Horeca

Makro gaat ook in 2015 weer horecaondernemers in Nederland effectief bereiken. Dat doen zij met het ‘Rondje Horeca’, waarbij de vakbladen, websites Lees verder.

Hotelbouwplannen gaan vaker door

De statistieken van de hotelbouwplannen zoals die in juli en augustus naar buiten zijn gekomen, geven een bestendig beeld. De cijfers zijn in Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.