Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Meer lezen over HotelTech 2014?

Vacature van de week:
Business Development Manager

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Meer nieuws

Airbnb lanceert magazine Pineapple

Airbnb lanceert een eigen glossy magazine. Dat zal Pineapple heten en telkens drie steden onder de aandacht brengen. Deze week verschijnt het Lees verder.

Arjen Bonder nieuwe chef Mooirivier

Arjen Bonder is de nieuwe chef-kok van hotel Mooirivier in Dalfsen. Bonder komt van Hotel Landgoed Het Roode Koper in Ermelo, waar hij Lees verder.

Nieuw hotel in Amsterdam: Element

Starwood Hotels & Resorts heeft een overeenkomst getekend met Bari Gruppe GmbH & Co. KG om het eerste Element hotel in Nederland te openen. Lees verder.

Zo ziet het nieuwe W Hotel eruit...

Ondanks dat de laatste jaren het Conservatiorium Hotel, Mint/Double Tree, Waldorf Astoria en Andaz al zijn opgeleverd, is er blijkbaar Lees verder.

Winnaars Hotel Design Awards bekend

In Londen zijn de winnaars van de European Hotel Design Awards bekendgemaakt. Meer dan 800 gasten uit heel Europa waren gisteren bij Lees verder.

Van der Poel nieuwe GM Apollo Groningen

De verbouwing van het nieuw te openen Apollo Hotel Groningen is vorige week van start gegaan en Herman van der Poel is Lees verder.

Gratis download allergenenlijst

Print uit, hang op, leer hem uit je hoofd of sla op op je computer. Hier is de lijst met 14 allergenen die per 13 december Lees verder.

Brits Koningshuis erkent butlerschool

De Belgische School for Butlers and Hospitality in Brussel ontving onlangs de prestigieuze erkenning van City & Guilds in London. Deze Lees verder.

Groot congres komt naar Noordwijk

Goed nieuws voor hoteliers in Noordwijk! De badplaats heeft namelijk de bid gewonnen voor het International Solar Cities Congress 2016 Lees verder.

Nieuwe B&B in Utrecht

Sander en Paul Haarsma-Bakker openen vrijdag 12 december een B & B aan de Donkere Gaard in het centrum van Utrecht. De Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.