Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Meer lezen over Het Kurhaus?

Vacature van de week:
Account Manager PMS (M/V)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Meer nieuws

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is vandaag het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het Lees verder.

Steven Eijberts verlaat Golden Tulip Val Monte

Na een dienstverband van 12 jaar verlaat Steven Eijberts, op eigen verzoek, Golden Tulip Val Monte. “Ik ga als zelfstandig ondernemer verder en ik Lees verder.

Verkoop Kurhaus is rond

Het icoon van Den Haag – het Kurhaus Hotel – is gered door de Nederlandse hotelgroep Amrâth met de familie Van Eijl als eigenaar. Nadat vandaag Lees verder.

Winner Hotel Software deelnemer HotelTech

Al meer dan 15 jaar staat Winner Hotel Software voor gebruiksvriendelijkheid. Door de jaren heen werden eenvoudige, maar Lees verder.

Hoogste score Van der Valk Hotel Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn is door de stichting ‘Het Erkende Congresbedrijf’ geclassificeerd en gecertificeerd als een 5-hamer congresaccommodatie. Lees verder.

Marcel Knols naar Holland Casino

Vanaf 31 december 2014 vertrekt Marcel Knols (1968) als algemeen directeur van de VVV/Maastricht Marketing, een functie die hij sinds Lees verder.

Update Kurhaus: exclusieve onderhandelingen Amrâth

Bewindvoerder Marc Udink bevestigde dat tot donderdagavond met Amrâth Hotelgroep exclusieve onderhandelingen Lees verder.

Nieuw menu restaurant Hilton Rotterdam

Onder toeziend oog van een exclusief gezelschap presenteerde Stephan Groeneweg onlangs in Stadshal Bar & Restaurant zijn nieuwe kaart. Lees verder.

CitizenM biedt gepersonaliseerde ervaring

De Nederlandse hotelketen citizenM implementeert intelligente software waarmee alle systemen van het hotel – van boeking tot Lees verder.

ITesso deelnemer HotelTech 2014

Ook Itesso is deelnemer aan HotelTech 2014. Tijdens het kennisforum voor hoteliers laten zij zien wat er allemaal mogelijk is met de hospitality technologie Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.