Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Meer lezen over Fletcher Hotels?

Vacature van de week:
Executive/Sales Manager

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Crowdfunding populair onder horeca

Onder horeca-ondernemers is crowdfunding een nieuwe geliefde methode om geld bijeen te krijgen voor een nieuwe zaak, omdat het vaak lastig blijkt om een lening bij de bank te krijgen. Omroep Groningen Lees verder.

Angel Chen Director of Revenue Mövenpick Amsterdam

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre heeft Angel Chen als nieuwe Director of Revenue aangesteld. Angel Chen heeft ruime ervaring opgedaan, zowel Lees verder.

Zoektocht naar grootste culinaire talent

Euro-Toques Nederland is op zoek naar het grootste culinaire talent van het land. Een talent dat kan bijdragen aan de toekomst en ontwikkeling van de Nederlandse keuken. De opdracht is dat jonge Lees verder.

Inschrijving Horecava Innovation Award

Innovatie is noodzakelijk voor een succesvolle bedrijfsvoering, ook voor horecaondernemers. Daarom organiseert de Horecava voor de 15e keer de Horecava Innovation Award, de Lees verder.

Hotel Restaurant Reijrink in nieuwe handen

Clemens Reijrink en zijn echtgenote Mariette doen het Lieveldse horecacomplex Reijrink van de hand. Zij hebben het Hotel Restaurant verkocht aan de Groenlose ondernemer Erik Peters. Lees verder.

iPhone wordt kamersleutel bij Hilton Hotel

Hilton Worldwide wil vanaf volgend jaar een einde maken aan de rij bij de incheckbalie. Gasten krijgen de keuze en controle over hun verblijf in het hotel en de mogelijkheid om in en uit te checken. Om dit te kunnen Lees verder.

Toiletgangers van buitenaf te zien in Berlijns hotel

In het onlangs geopende 25hours Hotel Bikini Berlin werd een archetonisch probleem te laat ontdekt. Mensen kunnen gasten vanaf de straatzijde zien in Lees verder.

Tilburg krijgt Van der Valk Hotel

Aan de Kempenbaan in Tilburg mag hotelconcern Van der Valk toch een hotel bouwen. Dat blijkt uit een uitspraak van de Raad van State. Een groep horeca-exploitanten, probeerde de bouw tegen te Lees verder.

Lars van Galen SVH Meesterkok

Lars van Galen, Patron Cuisinier van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink is in Hengelo geslaagd voor de Meesterproef SVH Meesterkok. Daarmee mag hij toetreden tot het vooraanstaande Lees verder.

Hotel Restaurant Van Balveren sluit

Hotel Restaurant van Balveren in Echteld sluit per 1 november haar deuren vanwege de aanhoudende slechte bedrijfsresultaten en de erbarmelijke staat waarin het gehuurde bedrijfspand verkeert. Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.