Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature van de week:
Manager(s)/Partner(s)

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Hotel Oostergoo in zee met Princess

Princess Hotel Collection maakte vandaag de samenwerking bekend met Hotel Oostergoo in het Friese Grou. De in het voorjaar van 2014 Lees verder.

Pre-opening Apollo Hotel Groningen

Met nog 5 weken te gaan tot het moment dat de deuren zich zullen openen, organiseerde het team van het nieuwe Apollo Hotel Groningen op donderdag Lees verder.

Hotel Haarhuis heropent eenpersoonskamers

Op 21 mei 2015 heeft BEST WESTERN PLUS Hotel Haarhuis haar volledig gerenoveerde eenpersoonskamers heropend. De afgelopen maand zijn 10 Lees verder.

Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

Restaurant KAAS in Amsterdam biedt de toekomstige chef-kok en bedrijfsleider de mogelijkheid om te participeren als mede-eigenaar van dit Lees verder.

TripAdvisor op overnamepad

TripAdvisor, Inc. heeft vandaag de acquisitie van Dimmi aangekondigd, het toonaangevende online reserveringsplatform voor restaurants in Australië. Eerder Lees verder.

De top 8 Global Travel Trends

Daniel Silke, directeur van de Political Futures Consultancy, hield een lezing op het Arabian Hotel Investment Forum. Hij gaf zijn visie Lees verder.

Booking.com past overeenkomsten niet aan

Booking.com zou per 1 juli de overeenkomsten met hotels in Duitsland aanpassen. De boekingssite zou de omstreden beste-prijsclausule niet meer Lees verder.

Weense hoteliers ontvangen veel Australiërs

Jammer voor Nederland en Trijntje dat ‘onze’ bijdrage niet goed genoeg werd bevonden door de rest van Europa. Weense hoteliers hebben Lees verder.

Grote brand in Hof van Wageningen

In hotel en congrescentrum Hof van Wageningen woedde woensdagochtend een grote brand. Inmiddels heeft de brandweer de brand onder controle en is Lees verder.

Sidney Schutte ontvangt Zilveren Ui

Executive chef Sidney Schutte van Waldorf Astoria Amsterdam en Librije’s Zusje Amsterdam kreeg gistermiddag de Zilveren Ui 2014 uit Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.