PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

19 oktober 2012
PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

Nog tien dagen en dan begint het culinaire evenement Prikkel je Zintuigen. "Schrijf u in":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php en bezoek de beurs met persoonlijke aandacht waar u als hotelier recht op heeft.

Het evenement vindt plaats in het Levens Cooking & Baking Systems in Gilze van 29 t/m 31 oktober.

*De organiserende bedrijven*
De zintuigen horen, zien, ruiken, proeven en voelen, worden op scherp tijdens het culinaire evenement Prikkel je Zintuigen. U kunt inspiratie opdoen bij de organiserende bedrijven, Deli XL, Levens Cooking & Baking Systems en Mise en Place. Zij geven u de vakinformatie om uw hotel nog beter te laten draaien. Kom langs en ontvang de nieuwste trends op het gebied van keukenapparatuur en volg workshops over etiquette. "We presenteren drie proeftafels waarbij we de nadruk leggen op vlees, vis en wild en gevogelte. Dit past precies in het (wild)seizoen", aldus Simon de Ridder van Deli XL.

*Openingstijden*
Het Culinair Pretpark is geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Het ochtendprogramma begint om 9.30 uur tot 14.00 uur en het middagprogramma start om 12.30 uur tot 17.00 uur. Alle activiteiten staan in het teken om voor u als hotelier en uw chef-kok, de zintuigen te laten prikkelen. Op een bijzondere en onvergetelijke wijze. "Schrijf u in":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php voor het gratis evenement en kom langs. Dit wilt u niet missen.

Lees meer over het evenement in het "dossier van Prikkel je Zintuigen":http://www.hospitality-management.nl/dossier/prikkel-je-zintuigen/

Overig nieuws