Nu gratis horecavastgoed aanbieden!

27 september 2013
Nu gratis horecavastgoed aanbieden!

"Horecavastgoed.nl":http://www.horecavastgoed.nl is dé aankoop- en verkoopwebsite voor horecavastgoed. Op Horecavastgoed.nl bieden horecamakelaars en horecaondernemers
hun objecten aan. Profiteer ook van het bereik en de uitstraling van Horecavastgoed.nl en probeer het nu gratis!

*Waarom Horecavastgoed.nl?*
Horecavastgoed.nl is uniek en profiteert van het bereik van Uitgeverij PS:. De horecavakbladen van Uitgeverij PS: gaan naar álle cafés, restaurants, eetcafés, hotels, lunchrooms en b&b’s in Nederland. De bladen en de nieuwssites worden vanaf deze week intensief ingezet om horecavastgoed.nl bekender te maken bij uw doelgroep.

*Waarom nu?*
We zien dat horecapanden steeds langer te koop of te huur staan en dat dit aantal steeds verder oploopt. Daarom nu. Horecavastgoed.nl is dé manier om uw objecten beter onder de aandacht te brengen en uw concurrent een stapje voor te blijven.

*Gratis objecten plaatsen!*
U kunt gedurende de introductieperiode gratis objecten plaatsen (normaal € 85,- per object). Bezoek nu "horecavastgoed.nl":http://www.horecavastgoed.nl, maak direct een account aan en ontvang 15 credits gratis! De geplaatste projecten staan twee maanden gratis online.

~Door~ "~Thijs Jacobs~":mailto:thijs.jacobs@uitgeverijps.nl

Overig nieuws