Oostwegel ontvangt Gouden Asperge

25 april 2013
Oostwegel ontvangt Gouden Asperge

In The College Hotel is hotelier Camille Oostwegel uitgeroepen tot 'Meest ondernemende Limburger'. De prijs wordt uitgevaardigd door De Nationale Aspergepartij, een jaarlijks terugkerend evenement
dat in het Amsterdamse hotel plaatsvind. Ruim 300 beslissers uit het bedrijfsleven, culturele-, en publieke sector komen samen om de opening van het aspergeseizoen te vieren en om samen tot nieuwe initiatieven kunnen komen.

*Hotels*
Oostwegel geniet bekendheid met zijn hotels Kruisheren, Château Neercanne en Château St. Gerlach. Laatstgenoemd hotel is "onlangs lid geworden van het samenwerkingsverband Relais et Châteaux":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/nieuwe-bestemmingen-relais--chateaux-10066/.

*Bestuur*
Het bestuur van de Nationale Aspergepartij bestaat uit Emiel de Sévrèn Jacquet (Greenberg Nielsen Finance Recruiters), Dries van der Vossen (Bilderberg Hotels), Dennis Martens (Schaap en Citroen Juweliers), Martijn Kwast (Kwast Wijnkopers), en Ferry Meijer (Optimix). In het Comité van Aanbeveling zitten Didi Whitlau (MHW Consult), ondernemer Willem Sijthoff en architect Ed Veenendaal.

*Maatschappelijke bijdrage*
"Graag wilden wij dit jaar ook een maatschappelijk initiatief betrekken. Er is een samenwerking met zes restaurants tot stand gekomen voor het het arbeidsreintegratieproject van 50|50 Food. Zes deelnemers worden in staat gesteld om stage te lopen bij SVH Meesterkok Dennis Kuipers (Vinkeles in The Dylan), SVH Meesterkok Onno Kokmeijer en Arjan Speelman (Ciel Bleu in Hotel Okura), SVH Meesterkok Ron Blaauw (Ron Gastrobar), Michel van Dijk (De Kerstentuin in het Bilderberg Garden Hotel), Rassin (La Rive in het InterContinental Amstel Amsterdam) en bij Le Garage van Joop Braakhekke en Erwin Walthaus. We hopen zo een kleine bijdrage te leveren voor hun toekomstige plek op de arbeidsmarkt. Werken in de horeca is divers en je kunt daarin wel degelijk iets bereiken”, aldus Dries van der Vossen.

*Leger des Heils-lunch*
De bestuursleden verzorgden samen met de chefs van de restaurants voorafgaand aan de Nationale Aspergepartij, een lunch voor de bewoners van de Zuiderburgh, een maatschappelijke opvang van het Leger des Heils in Amsterdam.

~Frank Lindner~

Overig nieuws