Preston Palace Familiehotel van het Jaar

14 januari 2016
Preston Palace Familiehotel van het Jaar

Het gaat goed bij Preston Palace. Tijdens de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016 is het populaire all-inclusive hotel flink in
de prijzen gevallen. Het Twentse horecabedrijf is immers opnieuw verkozen tot 'Familiehotel van het Jaar'.

*Award uitreiking op de Vakantiebeurs*
De uitreiking van de 'Familiehotel van het Jaar Award' is onderdeel van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016 en worden georganiseerd door Kids Vakantiegids. Op woensdag 13 januari werd Preston Palace terecht gewaardeerd en in het zonnetje gezet met deze prachtige publieksprijs!

*Preston Palace voldoet aan alle wensen*
De jury beoordeelde de wijze waarop de ingeschreven reisorganisaties in de markt inspelen op de belevingswereld en vakantiewensen van kids tot en met 16 jaar en hun familie. Daarbij is onder andere gelet op het totale reisaanbod, de inrichting van accommodaties, de animatieprogramma’s gesegmenteerd naar leeftijd en thema, interactie met de doelgroep, duurzaamheid en innovatie. Het is dan ook geen verrassing dat Preston Palace heeft gewonnen. Het all-inclusive hotel en uitgaanscentrum voldoet ruim aan alle wensen van zowel kids als ouders. In de categorie familiehotels waren ook Familotel en Strandpark de Zeeuwse kust genomineerd.

*Top vijf voor Preston en Alice*
Bij familiehotel Preston Palace spelen de mascottes 'Preston & Alice' ook een belangrijke rol in het animatieprogramma en de algehele vakantiepret. Op de foto gaan met een mascotte, koekjes bakken, schminken of een dansje wagen tovert iedere vakantie weer een grote lach op duizenden kindergezichtjes. Na een stemmingsronde behoren de mascottes tot de top vijf leukste mascottes van Nederland en verzorgden Preston en Alice een spectaculaire dansshow voor de kinderjury. De schattige beertjes veroverden de hartjes van de kindjes.

*Vernieuwen en uitbreiden*
Preston Palace is haar all-inclusive aanbod aan het vernieuwen en uitbreiden om al haar gasten een perfecte en unieke vakantiebeleving te bieden. Onlangs is de renovatie van de hotelkamers hervat en medio 2016 start de vernieuwing en uitbreiding van het hotelrestaurant. Daarnaast zijn reviews van gasten een spiegel voor de hele organisatie en speelt social media een grote rol in het bedrijf. Tijden veranderen en Preston Palace gaat met haar tijd mee, het Almelose horecabedrijf is ondertussen één van de grootste hotels van Nederland en loopt zelfs voorop in bepaalde zaken maar hecht ook waarde aan 'ouderwets' belangrijke waarden zoals gezelligheid, gastvrijheid en aandacht voor elke gast! Dat levert niet alleen een prachtige prijs op en een top vijf-waardering voor de mascottes, maar ook zeer tevreden gasten.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws