PJZ Prikkel je Zintuigen en schrijf u in

6 oktober 2012
PJZ Prikkel je Zintuigen en schrijf u in

Het programma van het Prikkel je Zintuigen-evenement van 29 t/m 31 oktober is bekend. "Schrijf u":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php in en bezoek de beurs gratis.

Er is een ochtend- en middagprogramma; dit biedt voor u als horecaondernemer flexibiliteit.

*Openingstijden*
Het Culinair Pretpark is geopend van 9.30 uur tot 17.30 uur. Het ochtendprogramma begint om 9.30 uur tot 14.00 uur en het middagprogramma start om 12.30 uur tot 17.00 uur. Alle activiteiten staan in het teken om voor u als horecaondernemer uw zintuigen te laten prikkelen. Op een bijzondere en onvergetelijke wijze.

*Innoverende inspiratie*
Zo wordt u al meteen verrast bij binnenkomst door een bijzondere ontvangst. U kunt inspiratie opdoen bij de organiserende bedrijven, Deli XL, Levens Cooking & Baking Systems en Mise en Place. Deze kennis kunt u vertalen naar innoverende oplossingen in uw horecaonderneming.

*Culinaire hoogstandjes*
Daarnaast komt er een culinaire modeshow en speelt Maarten Wessels een interessante rol en neemt hij mensen mee in een overweldigende wereld met de focus op 'beleving in de toekomst'. Kortom voor de ondernemer en chef-koks in de branches restaurant, catering, eetcafé en hotel een must om te komen.

*Inschrijven en gratis entree*
Op 29, 30 en 31 oktober opent de Cooking & Baking Plaza van Leventi in Gilze haar deuren voor chef-koks en horecaondernemers uit de hotel-, restaurant-, (eet)café- en cateringbranche. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoeken van dit nieuwste culinaire evenement. Via de "inschrijvingstool":http://www.leventi.nl/prikkeljezintuigen_gilze.php kunt u zich inschrijven.

Overig nieuws