QL Hotels & Restaurants breidt aanbod uit

14 december 2016 | Thijs Jacobs

QL Hotels & Restaurants presenteerde op maandag 12 december de QL Gids 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst in QL Hotel Seven One Seven aan de Amsterdamse Prinsengracht.

Het eerste exemplaar werd door Hein van Beek, founder van QL Hotels & restaurants uitgereikt aan Günther Gülker, directeur Duits-Nederlandse Handelskamer. Van Beek benadrukte dat QL in Duitsland een prachtige (groeiende) collectie hotels met uitstekende restaurants verzameld heeft en kijkt uit naar een bijzondere samenwerking tussen QL Hotels & Restaurants en de Duits-Nederlandse Handelskamer.
 
De QL Gids 2017, 324 pagina’s dik, in drie versies (Nederlands/Engels, Duits/Engels en Frans/Engels), is volledig in lijn gebracht met de in dit jaar gelanceerde QL Magazines en QL’s totaal vernieuwde website (qlhotels.com). Het gehele herfst/winter magazine en een aantal voorbeeldpagina’s van de gids staan op de website van QL weergegeven.
 
In 2016 hebben zich in -voor QL- vier nieuwe landen (Noorwegen, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland) 9 hotels bij QL Hotels & Restaurants aangesloten, waaronder Oaxen Krog & Slip, Stockholm, Zweden (twee Michelinsterren) en Verwöhnhotel Sonnhof, St. Veit im Pongau, van de in Oostenrijk bekende televisiechef Vitus Winkler.
 
QL Hotels & Restaurants – QL staat voor Quality Lodgings - is in de loop der jaren uitgegroeid tot een collectie van zo'n 130 kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland. Goed eten en drinken en voortreffelijk slapen gaan bij QL één op één samen.
 
Het boeken bij de QL Hotels & Restaurants geschiedt voor de aangesloten hotels en restaurants commissievrij. Dit sluit naadloos aan op de door QL recent geïntroduceerde Fair Deal: het inkopen zo dicht mogelijk bij de bron.

Overig nieuws

Personalia
Herman van der Poel aan het roer van nieuw Apollo Hotel

Herman van der Poel gaat de leiding nemen bij het nieuwe Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. Onlangs kondigde Apollo Hotels de opening van het hotel aan de Vinkeveense Plassen aan. De nieuwe aanwist van de keten opent in april 2017 de deuren, samen met een nieuwe vestiging van The Harbour Club. Van...

Horeca Achtergronden
Het horeca social media overzicht van vandaag

Ook op social media zijn horecaondernemers actief. We verzamelden enkele leuke tweets en posts voor je om de dag mee door te komen. Van nieuws over de horeca tot acties van horecaondernemers... ...

Hotel Achtergronden Bed&Breakfast
We presenteren je de Horeca-Elfstedentocht!

Het vriest in Nederland, en dat houdt in dat het weer gaat kriebelen in de onderbuik. De schaatsen worden uit het vet gehaald en in het achterhoofd wordt er al voorzichtig aan een Elfstedentocht gedacht. Want zou het na twintig jaar eindelijk weer gebeuren? Het wachten is natuurlijk op de woorden...

Hotel Van der Valk
Casino in Van der Valk Arnhem-Duiven?

Duiven krijgt naar alle waarschijnlijkheid een speelautomatenhal. Een beleidsnota wordt uitgewerkt door B en W. Jarenlang zijn er verschillende partijen die een speelhal willen opzetten in Duiven, maar het gemeentebestuur gaf aan die verzoeken geen gehoor. Nu zijn het het Van der Valkhotel en Crow...

Economie Hotel
Jaaroverzicht – Wat kostten hotels in 2016?

De gemiddelde hotelprijs van 2016 lag in Nederland gemiddeld €7 hoger dan in 2015 en €21 hoger dan in 2014; zo blijkt uit de trivago hotelprijsindex (tHPI) van hotelvergelijkingssite www.trivago.nl. Voor het tweede jaar op rij stegen de hotelprijzen na...

Personalia Hotel Chefs
Nieuwe chef-kok voor Hotel Des Indes

Roel Gilissen is de nieuwe chef-kok van Hotel Des Indes. Dat maakt het hotel eerder vandaag bekend. De kersverse chef gaat op 1 februari aan de slag. Gilissen heeft ruim 21 jaar ervaring in het vak. Hij was eerder werkzaam bij het met een micheling-ster bekroonde De Hoefslag in Bosch en Duin. Ee...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: