QL Hotels & Restaurants breidt aanbod uit

14 december 2016 | Thijs Jacobs

QL Hotels & Restaurants presenteerde op maandag 12 december de QL Gids 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst in QL Hotel Seven One Seven aan de Amsterdamse Prinsengracht.

Het eerste exemplaar werd door Hein van Beek, founder van QL Hotels & restaurants uitgereikt aan Günther Gülker, directeur Duits-Nederlandse Handelskamer. Van Beek benadrukte dat QL in Duitsland een prachtige (groeiende) collectie hotels met uitstekende restaurants verzameld heeft en kijkt uit naar een bijzondere samenwerking tussen QL Hotels & Restaurants en de Duits-Nederlandse Handelskamer.
 
De QL Gids 2017, 324 pagina’s dik, in drie versies (Nederlands/Engels, Duits/Engels en Frans/Engels), is volledig in lijn gebracht met de in dit jaar gelanceerde QL Magazines en QL’s totaal vernieuwde website (qlhotels.com). Het gehele herfst/winter magazine en een aantal voorbeeldpagina’s van de gids staan op de website van QL weergegeven.
 
In 2016 hebben zich in -voor QL- vier nieuwe landen (Noorwegen, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland) 9 hotels bij QL Hotels & Restaurants aangesloten, waaronder Oaxen Krog & Slip, Stockholm, Zweden (twee Michelinsterren) en Verwöhnhotel Sonnhof, St. Veit im Pongau, van de in Oostenrijk bekende televisiechef Vitus Winkler.
 
QL Hotels & Restaurants – QL staat voor Quality Lodgings - is in de loop der jaren uitgegroeid tot een collectie van zo'n 130 kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland. Goed eten en drinken en voortreffelijk slapen gaan bij QL één op één samen.
 
Het boeken bij de QL Hotels & Restaurants geschiedt voor de aangesloten hotels en restaurants commissievrij. Dit sluit naadloos aan op de door QL recent geïntroduceerde Fair Deal: het inkopen zo dicht mogelijk bij de bron.

Overig nieuws

Achtergronden
Download de nieuwe Hospitality Management

De eerste Hospitality Management van 2017 is een feit! In de februari uitgave leest u interviews met Léon Dijkstra van Hampshire Hotels en Victoria Ruijs van Hotel Theater Figi in Zeist. Verder zijn er achtergronden over ontbijt, Airbnb en revenue management en PMS. Tot slot is er een verhaal...

opleiding
Hotelschool The Hague biedt beste HBO Master in Bedrijfskunde

De MBA in International Hospitality Management aan Hotelschool The Hague is door de Keuzegids Masters 2017 uitgeroepen tot beste HBO Bedrijfskunde Masteropleiding in Nederland. De Keuzegids noemt de éénjarige MBA een ‘topper’, vanwege de beste aansluiting op de beroepsprakt...

Economie cijfers
Sterke groei omzetcijfers horeca in 2016

De omzet van de Nederlandse Horeca steeg in 2016 met maar liefst 6,5 procent, ten opzichte van 2015. Dat blijkt uit cijfers die het cbs vandaag heeft gepubliceerd. De groei is de hoogste sinds 2000. Hotels, restaurants, snackbars en cafés hebben in het vierde kwartaal 0,9 procent meer omge...

Politiek Verkiezingen
Horeca & de verkiezingen: VVD

Op 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar deze verkiezingen heeft de redactie een vijftal stellingen bedacht over zaken die op dit moment spelen binnen de Horeca. Deze stellingen hebben we voorgelegd aan zes partijen die aan kop gaan volgens de peilingwijzer. Dit zijn PVV, VVD, D...

NH Hotels Golden Tulip
Albert Heijn komt met Hotelactie

Supermarktketen Albert Heijn komt een nieuwe spaaractie, waarbij klanten kunnen sparen voor voordelige hotelovernachtingen. Bij besteding vna 10 euro in de supermarkt krijgen klanten één Hotelzegel. Bij tien hotelzegels is de spaarkaart vol en krijgen klanten 50 procent kroting op de t...

Awards
Talent van de Toekomst krijgt nieuwe opzet

Er is een nieuwe opzet voor Talent van de Toekomst, dat op 10 april voor de zevende keer op rij wordt georganiseerd. Volgens de organisatie is er veel internationale interesse voor het evenement, wat heeft geleid tot een nieuwe opzet van het programma. Hierin wordt nog sterker een beroep gedaan op d...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: