RV Vonk is nieuwe online columnist

9 september 2012
RV Vonk is nieuwe online columnist

Hospitality-management.nl heet een nieuwe columnist welkom; Rembert Vonk. Twee jaar geleden vertrok de hotelier met zijn gezin naar Amerika op zoek naar succes als ondernemer. Maakt hij zijn Amerikaanse droom waar?

*Amerikaanse droom*
Vonk runt met zijn vrouw een bedrijf in het zonnige Florida wat het management van 2e huizen (vacation homes) en de verhuur daarvan verzorgt. Op de website van Hospitality Management.nl schrijft Vonk over zijn belevenissen; de hindernissen, de successen en soms ook zijn teleurstellingen in Amerika.

*Wie is Rembert Vonk?*
Rembert Vonk is in het verleden o.a. werkzaam geweest als multi hotel revenue manager bij Accor hotels, voorzitter van de AF&BM, director of F&B van Sofitel The Grand Amsterdam en f&b-manager Hotel Chateau St Gerlach. Veel hoteliers kiezen ervoor om hun geluk te beproeven in het buitenland. Vonk zette deze stap bijna twee jaar geleden. In zijn column zal hij schrijven over het leven als hotelier in Amerika, het ondernemerschap, opvallende hoteltrends en of zijn Amerikaanse droom werkelijkheid wordt.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws