'Zet garnalenkroket weer op kaart Hotel New York'

Hilton Amsterdam voor vijfde keer decor chocoladediner

Simpele bistro krijgt per abuis Michelinster

Element Amsterdam lanceert nieuw restaurant

Uit eten met virtual reality

Eten buitenshuis steeds populairder

Gediplomeerd keukenpersoneel niet voor het oprapen

Preston Palace viert 25-jarig bestaan in 2017

QL Hotels & Restaurants breidt aanbod uit

Geen Michelinster, toch het beste jaar ooit

Uitreiking Michelinsterren 2017: de foto's

Logis Hotels benoemt beste restaurants van 2017

Geen derde Michelinster voor Sergio Herman

Horeca geholpen door Den Blijker vaak alsnog failliet

Krokodil eten bij Blue Collar Hotel

Paul Dingjan nieuwe chef-kok bij Waves at the Kurhaus

Van der Valk neemt wegrestaurants Autogrill over

‘Er zit veel verschil tussen de gast in de stad en de gast in het dorp’

Apollo Hotels en Bierfabriek kondigen samenwerking aan

Brasserie Brût feestelijk geopend

De Wijnberg in Sneek verkocht

Koken met wild: voor elk wat wilds

Restaurant showt studenten de ultieme gastvrijheid

Wie wordt F&B Professional 2017?

Marco de Wildt nieuwe Executive Chef Hilton Amsterdam

Ciel Bleu heropent na metamorfose

Restaurant Wambinge treedt toe tot kwaliteitslabel Euro Toques

12 beste restaurants in regio Twente slaan handen ineen

Albert Heijn bouwt restaurant en hotel

Hollands Glorie opent in Zutphen

Nieuwe gezichten bij restaurant De Beejekurf in Venray

Hotel Arena opent restaurant PARK

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: