Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

24 oktober 2014
Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is vandaag het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het
interieur als de menukaart van de culinaire hotspot ondergingen een verfrissende facelift.

*Lunch*
De opening werd tevens bijgewoond door culinaire- en regionale pers, foodbloggers en horecamensen, die op smakelijke wijze kennismaakten met het vernieuwde restaurant. Hen werd een mooie lunch voorgeschoteld door Tom Boere, die als chef de cuisine de dagelijkse leiding in de keuken op zich neemt.

*Sterrenchef*
“De keuken van Otium kenmerkt zich door geraffineerde smaken, eerlijke seizoensproducten en een snufje rock-'n-roll”, vertelt Boere, eerder werkzaam bij sterrenrestaurants als de Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in Den Bosch en La Truffe Noire in Brussel. “Zelf noem ik het informeel chique.”

*Radisson Blu*
Gevestigd in het Radisson Blu Hotel op Park Rijk, te Schiphol-Rijk biedt het restaurant een pure verwenservice in een ontspannen sfeer en comfortabele ambiance. Willem Masseur, voorzitter van Coöperatie Park Rijk, is dan ook enthousiast over de opening van het restaurant. “Het betekent niet alleen een culinaire verrijking voor de regio, Otium is voor mensen die werken op Park Rijk ook een prachtige plek om ’s middags, of ’s avonds na het werk, een heerlijke maaltijd te nuttigen.”

Restaurant Otium is gevestigd aan de Boeingavenue 2 op Schiphol-Rijk en is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Kijk voor meer informatie op www.otium-restaurant.com.

Overig nieuws