Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers

29 juli 2013
Restaurant 't Keerhuys wil hotelkamers

In Den Bosch gaat restaurateur Toine van Stiphout zijn plan om hotelkamers boven restaurant 't Keerhuys te maken binnenkort uitvoeren. Na een tijd lang met het idee te hebben gestoeid,
is het tijd om een handvol kamers boven de eetgelegenheid te realiseren. Hoewel het goed gaat met het restaurant, ziet Van Stiphout nieuwe omzetkansen met kamers, zo wordt bericht op de website van het Brabants Dagblad. Volgend jaar moeten de kamers gereed zijn.

*Expert aan het woord*
De redactie van De RestaurantKrant en Hospitality Management weet dat er meer restaurants met plannen rondlopen om kamers te realiseren. Omzetkansen, risicospreiding, gasten een totaalbeleving bieden. Het zijn veelgehoorde argumenten om het restaurantbedrijf uit te breiden met kamers. In de septembereditie plaatsen we een interview met Jef Schuur. De patron-cuisinier van Bij Jef op Texel is bij uitstek de gewezen persoon om over deze trend en de daarbij horende kansen en bedreigingen te spreken. Bij Jef is een prachtig restaurant-hotel (of is het een hotel-restaurant?) met een Michelinster, acht kamers, en bovenal een ziel.

De septembereditie van Hospitality Management verschijnt op 9 september en komt kort daarna online. De RestaurantKrant verschijnt 27 september in print en komt kort daarna online beschikbaar.

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws