Roberto Payer vertrekt

25 februari 2014
Roberto Payer vertrekt

Alessio Colavecchio (38) is benoemd tot Hotel Manager van Hilton Amsterdam. De voormalig rechterhand van Roberto Payer keert na ruim anderhalf jaar als Hotel Manager van Hilton Airport Madrid terug
naar Amsterdam. Hij krijgt de dagelijkse leiding over het hotel. Roberto Payer richt zich volledig op het nieuwe Waldorf Astoria Amsterdam dit voorjaar opengaat.

*Terug gaan naar de basis*
Roberto Payer is blij met de terugkeer van Alessio Colavecchio: "We kennen elkaar door en door en hebben dezelfde visie. Alessio Colavecchio is strategisch sterk aldus Robert Payer. Alessio Colavecchio heeft een goed gevoel om naar de basis terug te keren. Er zijn nieuwe ontwikkelingen om ons kwalitatief meer te onderscheiden. Ik ga mij concentreren op het optimaal inzetten van mensen en middelen om dat doel te bereiken.“

*Geen ingenieur*
Alessio Colavecchio was voorbestemd ingenieur te worden, maar werd al tijdens vakantiebaantjes gegrepen door het hotellerie. Sinds 1999 is hij een vertrouwd gezicht in Amsterdam, waar hij zijn hotelloopbaan begon in Roberto’s en de Half Moon Lounge.

*Radisson SAS Airport*
Na een uitstapje naar Radisson SAS Airport Schiphol keerde hij terug naar Hilton Amsterdam als Restaurant & Bar Manager. De volgende stap was Food & Beverage Manager in het Amstel Hotel. Daarna werd hij Director of Operations Hilton Amsterdam en Hotel Manager van Hilton Madrid Airport. De kans om nu in de functie van Hotel Manager terug te keren in Hilton Amsterdam betekent naast ‘thuiskomen’ een bijzondere nieuwe uitdaging.

Overig nieuws