Van Hessen brengt PMS en mobiele oplossingen naar hotels

24 februari 2016
Van Hessen brengt PMS en mobiele oplossingen naar hotels

StayNTouch, een innovator op het gebied van mobiele technologie en Property Management Systemen (PMS)
voor hotels, heeft bekendgemaakt dat hun cloudbased PMS en mobiele oplossingen integraal deel uit gaan maken van Van Hessens hotelautomatiseringssystemen, waarbij de StayNTouch oplossingen worden aangeboden binnen de Benelux.

*Toekomst van de hotelautomatisering*
"Wij zijn trots om deze samenwerking aan te kondigen en kijken er naar uit om de innovatieve oplossingen van StayNTouch bij onze klanten aan te bieden", zegt Ruud Clements, managing director bij Van Hessen. "StayNTouch biedt ons mogelijkheden om één van de grootste hedendaagse uitdagingen aan te gaan die zich voordoen in de hotel sector, namelijk gebruikmaken van de technologie op het gebied van mobiliteit om hotelmedewerkers met de gasten te verbinden, de gastervaring te verbeteren en de omzet te verhogen. Dit bezorgt onze hotels een voorsprong. Wij zijn ervan overtuigd dat de producten van StayNTouch een bijdrage leveren aan de toekomst van de hotelautomatisering en we zijn verheugd om dit aan onze klanten beschikbaar te stellen."

*Gepersonaliseerde service*
"Wij zijn blij met de samenwerking met Van Hessen, een vooraanstaande speler binnen de horeca en een begrip in de Benelux", zegt Jos Schaap, CEO en oprichter van StayNTouch. "Klanten vragen vandaag meer dan ooit, efficiënte en gepersonaliseerde service via mobiele apparaten en hotels worstelen met gedateerde property management systemen die geen rekening houden met specifieke voorkeuren van de gast. Tegelijkertijd dienen hotels te moderniseren via geavanceerde cloud applicaties. StayNTouch assisteert met het stroomlijnen van de operationele zaken, met het vergroten van marges en is behulpzaam bij het verbinden naar allerlei externe kanalen. Wij kijken uit naar de samenwerking met Van Hessen en haar hotels om hun systemen naar een hoger niveau van efficiency en andere voordelen te tillen."



*In-en uitchecken via smartphone*
De Rover-oplossing van StayNTouch’s staat toe om functionaliteiten via tablets en mobiele apparaten te sturen. Met de voordelen van deze mobiele operaties en de optionele keuzemogelijkheid laat de Zest-oplossing toe dat gasten zelf kunnen in- en uitchecken, hun hotelfactuur kunnen bekijken en upgradepromoties kunnen ontvangen. Dit alles vanaf hun eigen smartphone. Sinds de oprichting in 2013, is StayNTouch in veel hooggekwalificeerde organisaties geïmplementeerd en is goed vertegenwoordigd in de VS. In Nederland heeft StayNTouch inmiddels twee installaties operationeel in Yotel Schiphol en Zoku Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op "www.vanhessen.nl":http://www.vanhessen.nl/

Overig nieuws