Tien ergste restauranttrends

6 oktober 2005
Tien ergste restauranttrends

De voedselwebsite Epicurious.com onthult de tien slechtste restauranttrends waar toeristen binnen de restaurants in de hotellerie tegenaan lopen. Als eerste zijn er de chefkoks die nooit koken. Als tweede restaurants die meer geld aan het decorum besteden dan aan de kaart. De lijst wordt verder vervolgd door een naargeestige trend: rauw overgedecoreerd voedsel. Daarnaast volgt als goede vierde de slechte kwaliteit die sommige koks presenteren. Verder storen toeristen zich aan overgrote eetzalen en bijpassende menu's, te veel gedetailleerde informatie op de producten en de kaart, een te overheersend gebruik van de termen 'locaal' en 'handgemaakt'. Op een goede achtste plek staat het misbruik van reserveringen en de onnodige vertragingen die daarmee gepaard gaan. Op een goede negende plaats staan de unisex badkamers en de lijst wordt afgesloten met 'schuim' dat te pas en te onpas bij de klant op het bord terecht komt. Volgens Epicurious.com willen hotelgasten geen trendy belevenissen maar een kwalitatief hoogstaand diner.

Overig nieuws