De populairste duurzame reistrends volgens Booking.com

Dit zijn de food trends volgens Google

Uit eten met virtual reality

Eten buitenshuis steeds populairder

Trivago: zo veel stijgt de kamerprijs ten opzichte van vorig jaar

Haarlemse hotels profiteren van Amsterdam

Ruim twee miljoen mensen brachten jaarwisseling door in Airbnb

Trend: drankloze periode

Trend: Hostel in oude gevangenis

Reistrends 2017: reizigers boeken voordeligste vakantie op een zondag in januari

5 badkamertrends waarvan je steil achterover slaat

Rotterdam populairste stad tijdens oud en nieuw

Dit zijn de populairste Nederlandse steden tijdens oud en nieuw

Een zee vol ideeën voor een afwisselend menu

Zakelijke gasten bij hotel Element kunnen kerstboompje lenen

Nederlandse toerismesector moet vizier ook op buitenlandse gast richten

Vliegtickets.nl: 1 op 25 vliegvakantiereizigers vergeet ID

Trend: reiziger veeleisend over technologie

De 7 koffietrends voor 2017

Meer vraag naar hotels zonder kinderen

Pokérstops in restaurants populair

Landgoed Huize Bergen ontwikkelt augmented reality wandelroute

Nationaal Bieronderzoek: Nederlandse bierdrinker steeds veelzijdiger

Exclusieve zomerprogrammering op Hawaii

Ontdek de 7 theedrinktrends

'80 procent van de banquetingomzet is zakelijk'

Rabobank: Gastvrij personeel verdient zich terug

Hotelovernachtingen Europa goedkoper

Hotel Investment Seminar 2016

Rabobank: horeca verliest grip op consument

Hospitality Management 25 jaar: interview Camille Oostwegel 1996

Eric Andersen F&B Professional Of The Year 2016

Onderzoek: horeca investeert meer in 2015

Finalisten F&B Professional Of The Year bekend

Dit zijn de 9 hoteltrends voor 2016

De 10 best gelezen artikelen van 2015

Dublin populair bij Nederlanders

Exclusief Interview Caro van Eekelen, AccorHotels

AF&BM: Eric Andersen GENOMINEERD VOOR F&B PROFESSIONAL OF THE YEAR!

Online hotelmarketing verandert

Sprekersprogramma HotelTech bekend!

Hotels kennen metasearch vaak niet

De impact van Airbnb op de hotellerie

De horeca in 2016

Booking.com: zakenreizen in de lift

Studenten hotelschool werken met CEOs

100 hoteliers bij Euregionaal Hotel Symposium

Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

5 trends in facility management

Exclusief: Hanny Arens, Bedandbreakfast.eu

Programma Euregionaal Hotel Symposium

Conferentie voor studenten hotelscholen

Hotel, lunchroom en cafetaria thema's BBB

W Amsterdam opent in september

Rondetafelgesprek: Liever zelf aan het roer

Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?

Amsterdam weer duurste terrasstad

Strategische internationale samenwerking BBB

Kunstexposities in Amstel Hotel

Music Curator in W Amsterdam

Mobile: 5 tips voor een beter bereik

Top 5 wellness trends

Wat wil de hotelgast nu eigenlijk?

Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen

Lynn van Rennes wint Thesis Award

De lunch wordt Belgischer

Hotelinvesteerders focussen op lifestyle

Gratis: de nieuwe Hospitality Management!

Nieuw platform voor revenue managers

Gratis naar Internorga 2015

Insecten op menukaart Princess

De 10 vakantietrends voor 2015

Nieuw luxueus hotel in Hardenberg

Ruim 111.000 bezoekers EquipHotel

W hotel breidt nu al uit

Wie zijn de genomineerden?

Max Brown Hotel Amsterdam opent vandaag

Nick Price spreekt op HotelTech

De BrancheBarometer Hotels is uit

Zoeken naar de best passende review

Nieuw horecaconcept op Schiphol

Storytelling op de 60e BBB

Hotelbouwplannen gaan vaker door

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Boeien en binden

Hotelbestemmingen en -prijzen deze zomer

Moodmakers viert jubileum met netwerkborrel

Nijmegen weer goedkoopste terrasstad

RTL Late Night vanuit NH Schiller

Diëtiste adviseert Princess Hotel Collection

Rondetafelgesprek: leider moet faciliteren en verbinden

AF&BM schudt leden waker

Verbeter uw kennis over duurzaamheid

The Lobby

Steeds meer franchiseformules

Bereid u vast voor op Equip'Hotel 2014

Hotels verdubbelen omzetgroei

Geen hotelbouwplannen in de ijskast

Marketing & PR-app voor horeca

AF&BM slaat brug

Crisis voorbij voor strandhoreca

Bijeenkomst 'Met het glas op tafel'

Beste zakenhotel ligt in Den Haag

Columbus-prijs voor Smokey Goodness

LG organiseert ISE Hospitality dag

6 trends die toekomst horeca bepalen

2014 wordt uitdagend jaar voor horeca

Top 5 vakantietrends voor 2014

Geberit

Wat doen we op de Horecava?

Dranken: hot or not in 2014

Food: hot or not in 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Een goede start

Palace Hotel naar Carlson Rezidor

Horecavakbeurs BBB van start

BBB Maastricht in beeld

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Registreer nu voor Gastvrij Rotterdam

Ekkebus slaagt voor Meesterproef

Hotelvakspecial: no waste is een feest

Nieuwe eetconcepten Bilderberg hotels

Nieuwste Hospitality Management online

Zijn ze nou helemaal hoteldebotel?

Hoteliers Best Western positief gestemd

Social Food in de hospitalitybranche

Nieuwe bar voor Amstel Hotel

De wereldtrends in de hotellerie

Trends 2013: Absurdisme, eigenheid en katten

Meeste hotelbouw in westen en zuiden

Dranktrends: gastro-cocktails en lokaal

Trends 2013: het jaar van het knokken

Nieuw hotel en nieuwe hotelgroep

Speel in op wensen Aziatische hotelgast

Sabre Hospitality Solutions

Zet uw zintuigen tactisch in!

Durf te ondernemen en kom langs!

Volop inspiratie voor de foodbranche

Hansgrohe

PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

Meer concurrentie en prijsdruk hotellerie

Altijd alles weten? Volg ons!

PJZ Zintuigen doen het werk

Aantal hotelkamers per plan blijft hoog

RV Vonk is nieuwe online columnist

Van der Valk Cuijk vernieuwt kamers

Doe mee met Hotel & Design!

Hoteltrends voor 2013

Verzadigende reismarkt leidt tot stagnatie

Hans van Spronsen: Double Dip strategie

Regardz splitst in horeca- en vergadertak

Foodspecialist van het jaar: Samuel Levie

Lezing Eric van Veluwen op BBB

Gin wordt de drank van 2012

2012 wordt het jaar van oerproducten

Van Dijk wint Gouden Koksmuts 2012

De 25 Horecatrends voor 2013

De nieuwe mediakaarten zijn er weer!

Bedrijfschap Horeca reageert

Het worden drukke kerstdagen voor de horeca

Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

Nederland telt 2.248 nieuwe hotelkamers!

Ook bij de Horeca100?!

Food Inspiration Days in beeld

Alles over het hotelontbijt weten?

Staat u al in onze horecavakbladen?

Gratis iPads gasten Banks Mansion

Ga mee naar New York!

Anneke Ammerlaan spreker Breakfastclub

Vincent van Dijk panellid bij Breakfastclub

Studiereis langs duurzame concepten NY

AF&BM steunt Kimberly Thorne tijdens WK

Hotel laat gasten zelf fruit plukken

Chinese machtsovername in de horeca

Het bepalen van de juiste prijs (3/6)

Interview: Galant Hotel

Het belang van dataverzameling (2/6)

'Vooral zakelijke horecamarkt trekt aan'

Meer vacatures in horeca dan jaar geleden

Informatiedag hotelrestaurants en internet

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

Cateraar in wording wint eerste Horeca Quiz

Nog maar 1 dag...

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Meer kerstreserveringen voor de horeca

Even voorstellen: Kim van Velzen

Kom naar de Horecava 2011!

De nieuwe zakenreiziger is een doehetzelver

Inspiratie te over op Equip’Hôtel 2010

Equip’Hôtel 2010 van start

Nieuw interieur voor Htel Amstelveen

Waarmaken is dé trend voor 2011

Overnachting tijdens Hadj fors duurder

Philips lanceert nieuwe lijn hoteltelevisies

Hotelvastgoedtransacties Nederland stijgen

De kracht van (social) media

Unilever kookt met sterren

Equip’Hôtel 2010: boost your ideas!

Park Hotel start met boeken via Facebook

De hotelclassificatie ter discussie gesteld

TripAdvisor niet alleen voor consument

Center Parcs sluit nieuwe partnerships

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

De Ruijter presenteert eerste trendboek hotelontbijt

Paneldiscussie in Studio DE: 'Creëer koffie en theemomenten'

Intercontinental Hotels Group voorspelt 10 reistrends voor 2010

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

WestCord hotels decor vernieuwd televisieprogramma

'Hoteliers houden bedrijfsvoering tegen het licht'

F&B-professionals geïnspreerd terug uit Berlijn

F&B-professionals op trendtour naar Berlijn

Eerste Teppanyaki receptenboek

Wat gaan we doen op de Horecava?

Hoe manifesteert f&b zich tussen de hedendaagse gezondheidstrends?

Vergrijzing stimuleert bedrijfsovernames

Horeca en recreatie in gunstig weer

Hotelindustrie stelt zich in op groei

Horeca en recreatie overtreffen verwachtingen

Tien ergste restauranttrends

Hotels zijn 'hot' als onroerend goed

Eerste paal Grand Winston Hotel in Rijswijk geslagen

Nieuwsbrief

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: